2015. december 13.

TESZT | Avon Luxe kőpúder

Sziasztok!


Az Avon Luxe termékcsaládja igazán szép arany színű külsőt kapott, mely azt hiszem joggal kapta a Luxe nevet. Ebben a posztban az Avon Luxe kőpúderről írom le a tapasztalataimat. Nekem a Fair Silk árnyalat van meg belőle, ezen kívül még egy sötétebb színben kapható, ami a Light Medium Silk nevet kapta.


Termékleírás:
"Az AVON Luxe kőpúder lágy fókuszú pigmentjei enyhítik a bőrhibák külsejét és egyenletesebbé teszik a bőr textúráját. Új elegáns csomagolás tükörrel és szivaccsal.
Jellemzői: 
- rendkívül sima érzést ad és fényűző, matt hatással koronázza meg a sminket
- fehér zafír kivonatot tartalmaz a súlytalan, fényűzően ragyogó sminkért" (avon.hu)

Viszonylag nagy méretű a púder, melyben egy tükör és egy szivacs is helyett kapott. Így elég sok helyet foglal, viszont jól záródik, emiatt magammal viszem, ha utazom. A szivacsot is használom és meglepően jó minőségű. Korrektor fixálására is alkalmas. A szem alatti területre a szivaccsal apró mozdulatokkal ütögetem fel a púdert. Tényleg nagyon világos színű, mely képes elfedni a pórusokat, anélkül, hogy beleülne. Szépen mattítja a bőrt, átfényesedést nem tapasztaltam, bár most nincs is olyan meleg, hogy ezt jól le lehetne tesztelni. Tartósságára sincs panaszom, habár nem bír ki 8 óránál többet, egységesen kopik meg a nap végére. 
Összességében egy jó púdernek tartom, melyet szeretek használni. Egyetlen problémakánt a fényes csomagolást tudom csak megemlíteni, melyen minden apró kosz meglátszik, emiatt érdemes áttörölgetni használat után, ha szem előtt szeretnénk tárolni.

Ti milyen púdert használtok?

Puszi, Asu

4 megjegyzés:

 1. Mivel járatlan vagyok a sminkelésben - jobbára csak a szemem festem ki - ezért nagyon ritkán használok púdert. Ha mégis, akkor az Alverde színtelen porpúderéből teszek fel egy keveset. :)

  VálaszTörlés
 2. Balea kompakt púderét szoktam használni szinte mindennap. :)

  VálaszTörlés
 3. Milyen szép a csomagolása :)

  VálaszTörlés
 4. Én most épp Rimmel Lasting Finish-t, de eléggé kifogyóban van. Nagyon szép ez a púder, de drága, és a színek sem jók nekem. Ez túl világos, a másik túl sötét. :)

  VálaszTörlés