2015. december 21.

TESZT | Avon Christian Lacroix Bijou parfüm

 Sziasztok!


Nagyon-nagyon régen volt utoljára Avon parfümöm. Ha jól emlékszem általános iskola 8. osztályába jártam mikor kaptam egyet a keresztanyukámtól. Annak nagyon tetszett az illata és sokáig meg is volt, mert spóroltam vele. :) Tehát ez a második parfümöm az Avontól, melyet a leírása alapján választottam mindenféle megszagolás nélkül. Azt hiszem igen merész voltam. A továbbiakban a véleményemet fogom megosztani erről a Christian Lacroix Bijou parfümről


Mint említettem a leírás alapján választottam, de az üvege is elég szemet gyönyörködtetőre sikeredett. Szeretem emiatt jól látható helyen tárolni. A női mellé egy férfiaknak valót is készítettek.

Leírás: 
"Az illatpáros női változata orientális-gourmand illatjegyeiben az olasz mandarin és a pazar vanília találkozik a fűszeres csillagánizzsal, ellenállhatatlan és egyben ünnepi illatkombinációt alkotva. A férfi változat fás-fűszeres illatában a friss gyömbér aromáját és a kardamom kifinomult kontrasztját a kasmírfa akkordjai ölelik körül és zárják elegáns üvegcsébe." (Avon)


Abszolút kellemes, édeskés illata van, de nem az a fojtóan édes. Valóban van egy kis fűszeres illata is, de rajtam inkább csak egy leheletnyi fűszeres illat, egy kis mandarin illat érződik. Plusz még valamilyen virág illatot érzek, de nem tudom behatárolni, hogy melyiket. A nap folyamán sem változnak meg az illatjegyek, ugyanazt az illatot érzem, mint amikor magamra fújtam a parfümöt. Tartóssága rajtam kiváló. Egy teljes munkanapot kibír és még munka végén is érezni lehet akkor is, ha voltam lent aznap a nem éppen rózsaillatú gyárban. 


Összességében nagyon megszerettem ezt a parfümöt. Kifejezetten tetszik, hogy kellemes, kifinomult illata van, melyet egy egyszerű hétköznapon is bátran lehet viselni. 

A decemberi Avon katalógusban nem, viszont a januáriban ismét megtalálható lesz ez a parfüm 7999Ft-ért.

Ti ismeritek ezt a parfümöt?

Puszi, Asu


1 megjegyzés:

  1. Isteni illata van, én már régóta szemezek vele. Csak Avon parfümöket használok,a Parisian Chic és a Luck mellé kinyitottam ezt az üveget is. Nem bírok betelni az illatával :-) Februárban csak 4999 Ft és nálam is rendelhető.

    VálaszTörlés