2015. december 6.

Mikulás Gift Swap (Unboxing)

Sziasztok!

A Gift Swap lényege, hogy meghatározott értékben ajándékot küldünk valakinek, és valakitől szintén ugyanolyan értékben kapunk is egyet. Rami már többször hirdetett meg Gift Swap-eket és remélhetőleg még a jövőben is lesznek ilyen kezdeményezések. A mostani mikulás alkalmából adódott és én is jelentkeztem rá. Erre a kezdeményezésre nem csak bloggerek, hanem bárki jelentkezhetett. Voltam olyan szerencsés, hogy én pont Ramitól kaptam az ajándékot, én meg pedig Noninak ajándékoztam. 
A továbbiakban megmutatom, hogy miket kaptam. Ez most olyan unboxing szerű lesz, úgy láthatjátok a csomagot, ahogy kibontottam. Már a csomagolás nagyon cuki szerintem, imádom. :)


Kaptam egy cuki mécsestartót, amit el is hoztam ide magammal Dunaújvárosba, hogy legyen egy kis karácsonyi hangulat. Gyertyákat nem tudok meggyújtani sajnos, mert tartok attól, hogy a tűzjelző beriaszt rá, de majd otthon. :) A Yankee Candle tartnak is nagyon örülök, mert annyit hallottam már erről a Candy Cane Line-ról, hogy amúgy is kíváncsi voltam már rá.


Volt a csomagban egy fésű tisztító, melynek szintén nagyon örültem, mert már akartam venni ilyet. A fülbevaló is nagyon szép és még rénszarvas alakú sütit is kaptam, melyet Rami sütött. Nyamiii.


Volt még 2db La-Roche Posay minta, egy Bombs Cosmetics fürdőbomba és egy Pig-nose clear 3 lépéses pórustisztító tapasz is. A fürdőbombákat imádom nagyon. Ilyen pórustisztító tapaszt még nem próbáltam, de már úgy is akartam. :) 

Nagyon szipi-szupi csomagot kaptam, minden tetszik belőle. Rami nagyon jól eltaláltál mindent. Köszönöm itt is. :)

A többiek ajándékait a lenti linkeken tudjátok megnézni.
Puszi, Asu


3 megjegyzés: