2015. november 23.

TESZT | Rimmel Super Curler 24H szempillaspirál

Sziasztok!


Még mindig imádom a szempillaspirálokat, ezért mindig nehezen állom meg mikor egy új darab a piacra kerül. Mivel mindet nem vehetem meg, ezért mindig választok 1-2 szimpatikusnak tűnőt az új kínálatból. Legutóbb ezt a Rimmel Super Curler 24H szempillaspirált vásároltam meg.


A spirál keféjének a különlegessége, hogy egy kicsit meg van hajlítva. Ígérete szerint a kefének köszönhetően dúsít és göndörít. A lenti képeken láthatjátok, hogy valamennyire tényleg göndörít, viszont nem igazán dúsítja a pillákat. Nem vesz fel túl sok festéket, viszont néha előfordul, hogy egy kicsit csomós a festék, de lehet korrigálni. A festék nem túl híg és nem is túl száraz, nem is tapasztja össze durván a szempillákat. Gyorsan megszárad, és tartós is, nem pereg le a nap végére.

Spirál nélkül | 1 réteg | 2 réteg
Összességében nekem tetszik a végeredmény. Természetesen emeli ki a szempillákat, és tartósságára sincs panaszom. Leginkább két rétegben szeretem használni, mert úgy tetszik leginkább.

Ti próbáltátok már?

Puszi, Asu

2 megjegyzés:

  1. Hm. Tényleg szuper spirál. Hétköznapra tökéletes ^_^

    VálaszTörlés
  2. Az enyémben már alig van valami, el is kezdtem használni az új (és mindenkori kedvenc) spirálomat. Én is elégedett voltam vele :)

    VálaszTörlés