2015. november 28.

TESZT | Rimmel Scandal Eyes Rockin' Curves szempillaspirál

Sziasztok!


 Ez a spirál még a DM-ben kiválható Rimmel csomagban volt benne. Magamtól nem vettem volna meg, mert nem voltam kíváncsi rá, de így, hogy ezt kaptam elkezdtem használni.
A csomagolása nekem nem igazán tetszik, de mondhatom úgy is, hogy nem az én stílusom, talán ezért sem éreztem késztetést arra korábban, hogy megvásároljam. 

Amit ígér: "Szempillaspirál rockos külsővel, csavart kefével igazi vadócoknak. Dús és ívelt pillákat biztosít. A speciális formájú kefe minden szempillát elér."

A kefe tényleg elég speciálisra sikeredett. Első pár használatnál még fura is használni főleg az alsó pilláknál, de hozzá lehet szokni. A kicsit ívelt vagy hagyományos kialakítású szempillaspirálok jobban szeretem használni, nem érzem azt, hogy ez a csavart kefe bármilyen pluszt adna azokhoz képest.Az elején kicsit sok festéket vesz fel, emiatt lassabban is szárad. Tartósságára nincs panaszom, nem pereg le nap végére. A hatásával viszont nem vagyok teljesen elégedett, kicsit tapasztja a szempillákat. Két rétegben jobban tetszik, mint egy, de nem lett kedvencem ez a spirál. A Rimmel Super Curler 24H szempillaspirál (teszt) jobban bevált nekem.

Spirál nélkül | 1 réteg | 2 réteg

Összességében annyira nem rossz ez a szempillaspirál, de nekem nem igazán vált be. Szerencsére a tartósságával nincs gond, ezért használgatni fogom a hétköznapokon, mert arra végül is jó egynek. 

Ti próbáltátok már ezt a spirált?
Puszi, Asu

1 megjegyzés:

  1. Hozzám is a csomag miatt került ez a spirál, a keféjét én sem szeretem, az egyszerűbb normális csilicsálé mentes keféjű spirálokat sokkal jobban szeretem. Egyébként egyetértek, nem túl nagy durranás, nem rossz - de van nála jobb is.

    VálaszTörlés