2015. november 3.

Októberi kedvencek (2015)

Sziasztok!


Viszonylag rég volt már kedvences bejegyzés, de ebben a hónapban használtam néhány szuper terméket, melyről mindenképp szerettem volna írni. Általában szeretem elhasználni a termékeket, amiket felbontok, de sokszor a kíváncsiság erősebb. :)


Már egy ideje meg volt ez az Yves Rocher Jardins du Monde Brazíliai kávés tusfürdő, de csak ebben a hónapban kezdtem el használni. Igazi tejes kávé illata van, mellyel élmény zuhanyozni. Az őszi-téli időszakra nagyszerű ez a tusfürdő. A L'Oreal Elseve Extraordinary Oil Finom Tápláló Krémjét a Glamour-napokon szereztem be, de már nagyon megszerettem. Ez egy nem kiöblítendő pakolás, melyet törölköző száraz hajra kell felvinni. Kb. egy nagy diónyi mennyiséget oszlatok el a hajam 2/3-án. Nagyon szép fényt ad a hajamnak, és valamivel lágyabb is, de az előző tulajdonsága miatt lett a hónap egyik kedvenc terméke. A Balea Sonnen Schutz Spray egy napvédő hajspray, viszont most az illata miatt használom. Ha le kell mennem a gyárba hosszabb-rövidebb időre, akkor nagyon gyár szagú lesz a hajam, de minden nap azért csak nem akarok hajat mosni, így ezt használom. Néhány spriccelés és isteni kókuszos illata lesz a hajamnak, mely 2-3 napig is érezhető. A Babydream Pflegeöl parfümmentes babaolaja is egy nagyon jó termék, melynek az összetevői is szépek. Zuhanyzás közben használom testápolóként. Bekenem magam vele, várok egy picit majd a nagyját lemosom. Mivel olaj, így valamennyi marad a bőrömön, és egy kis olajos érzetet is hagy, viszont cserébe szuper puha lesz a bőröm tőle. Sokkal jobb, mint a zuhanyzás közbeni testápolók.


Mikor megkaptuk a hírt, hogy jön a Catrice híres Camouflage korrektorának a folyékony változata, akkor nagyon megörültem. Azóta már meg is vehetjük és ez is egy olyan termék, melyet nagyon szeretek használni. Nekem jobban tetszik ez az applikátoros verzió, mint a tégelyes. Számomra a fedése is van olyan jó, és tartós is. Szem alá is lehet használni, mert könnyebb eloszlatni, mint a tégelyes társát. ITT írtam róla részletesen. A hétköznapokon nem szoktam rúzsokat meg semmilyen ajakterméket használni, viszont ha mégis akkor a rúzsceruzákat preferálom. Jelenleg az Avon Lip Crayon Charming Pink árnyalatú a kedvencem. Nagyon szép piszkos rózsaszínes színe van. 2-3 órát kibír evés-ivás nélkül, de könnyen újrakenhető. Részletes teszt ITT. A kedvenc szempillaspirálom is egy Avon termék lett még pedig az Avon Big False Lash Volume Mascara. A pilláim hosszabbnak tűnnek és nem is igen ragasztja össze őket. Valamennyire meg is emeli és dúsítja is őket. Emellett tartós is, nem pereg le a nap végére. Hallottam róla, hogy valakinek gyorsan beszáradt. Az tény, hogy a festék kicsit szárazabb, de az én példányom jól működik még 2 hónap után is. Részletes teszt ITT.

Mik voltak a kedvenceitek?

Puszi, Asu
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése