2015. október 18.

TESZT | Avon Modern Romance szemhéjpúder és Avon Lip Crayon

Sziasztok!


Az Avon októberi újdonságai közül két új terméket próbáltam ki, melyekről a továbbiakban olvashattok. Az egyik a Modern Romance négyes szemhéjpúder a másik a Lip Crayon a Charming Pink árnyalatban.


Először a palettát szeretném bemutatni. A csomagolása a szokásos, mint amit eddig megszokhattunk. A fényes felületen sajnos minden kosz meglátszik, de mint tudjuk úgy is az számít, amit belülről rejt. A palettában mindegyik szín matt és különböző színű szemhéjpúdereknél a számok abban segítenek, hogy melyik színt használjuk először, viszont ezt nem muszáj követnünk, bárhogy felvihetjük a színeket. A lilás-bordós szín miatt választottam ezt a palettát, ez a szín ősziessé teszi a paletta hangulatát. Ecsettel felvíve a színeket kicsit porolnak, de nem vészesen. A szemem alá nem potyogtak le a színek satírozás közben.


Szemhéjalapra készítettem el a színmintákat az ujjammal egy húzással. Nem túl pigmentáltak a színek, viszont satírozni jól lehet őket. Lentebb egy sminket is találtok.


Nagyon szeretem ezeket a rúzscerkákat hétköznapokon használni, ezért kíváncsi voltam az Avon verziójára is. 4 féle színben kapható, én a Charming Pink árnyalatút választottam, mely egy kicsit sötétebb piszkos rózsaszínes szín. Könnyű felvinni az ajkakra, viszont érdemes többször is, ha erősebb színt szeretnénk elérni. Nem fényes, de nem is matt az ajkakon. Evést, ivást egyszer kibírja, de utána érdemes újrakenni. Egyébként kibír 2-3 órát is kopás nélkül.


Készítettem egy sminket is a termékekkel. A szememre mind a négy színt felvittem. Az ajkaimon pedig a Charming Pink látható. 


Összességében a négyes szemhéjpúder lehetne pigmentáltabb, bár matt színekből elég nehéz tényleg jót találni. Ettől függetlenül kevésbé feltűnő sminkekhez jól jöhet. A rúzsceruzát viszont nagyon megszerettem, mert szép rózsaszínes színt ad az ajkaimnak.

Ti próbáltátok már valamelyiket?
Puszi, Asu

2 megjegyzés:

  1. a szemhéjpúder tényleg lehetne pigmentáltabb, de így is szépek a színek és jól is áll :)

    VálaszTörlés