2015. szeptember 12.

TESZT | Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer

Sziasztok!


Amikor nyár elején kikerültek a magyar blogokra a Catrice új szortimentről szóló hírek, akkor nagyon izgatott lettem, mikor megláttam, hogy a szuper Camouflage tégelyes korráktorának érkezik a folyékony, ecsetes változata is. Nagyon szeretem a tégelyes verziót is, de annyira sok van benne, hogy nem bírom elhasználni mielőtt lejárna a szavatossága.


Két árnyalatban kapható, melyek közül az egyik a 010 Porcellain, a másik a 020 Light Beige. Mindkettő nagyon világos, a különbség köztük, hogy a Porcellain sárgásabb tónusú, míg a Light Beige rózsaszínesebb.

Amit ígér.

Az applikátorban semmi különleges nincs, olyan mint más hasonló termékeknél. Mikor szem alá használom akkor az ecsettel viszem fel a terméket, a bőrhibákra viszont ujjal szoktam.


A fedése tényleg kiváló, olyan mint a tégelyes verzióé és, ha szükség van rá akkor építeni is lehet. Szem alatti karikákra használva érdemes jól eldolgozni, mert ott bele tud ülni a szem körüli ráncokba. A tartósságára sincsen panaszom, mert szinte egész nap kibírja, és csak minimálisan kopik. A vízállóságát már nem igen tudtam tesztelni, mert már nincsenek nagy melegek, de ha még sem lenne vízálló, akkor engem az sem zavarna.


Összességében ez egy szuper korrektor, sőt nekem még jobban is tetszik, mint a tégelyes verzió. Tényleg tartós, tényleg jól fed, szépen eldolgozható és ha szükségünk van rá, akkor építhető is a fedése. Remélem nem fogják kivonni gyorsan. :)

Ti próbáltátok már?
Puszi, Asu

6 megjegyzés:

 1. Nekem is ez a korrektor keltette fel legjobban az érdeklődésemet az újdonságok közül, már régóta szeretnék egy olyan korrektort, ami tényleg hatékonyan elfedi a karikákat, szóval tuti hogy kipróbálom majd, főleg így, hogy azt mondod jó is.

  VálaszTörlés
 2. Szerinted nincs furcsa illata? Valami virágos, savanykás dolog, ami eléggé zavar :D Ettől eltekintve amúgy osztom a véleményed :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most, hogy mondod, szoktam vmi illatot érezni, de csak ritkán mikor túl közel emelem, amúgy nem szoktam szagolgatni. :D

   Törlés
 3. Annyira szeretem a tégelyes változatát, hogy a nemrég vásárolt szuper Astor korrektorom mellé lehet, hogy beszerzek majd egy ilyet is. Jó tudni, hogy a Light Beige rózsaszínes árnyalatú, így tutira jót választok majd, köszi az infót! ;) Egyébként a tetoválás elfedő képessége nagyon érdekelne... készíthetne valaki olyan tesztet is, ami erre épül... :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Arra én is kíváncsi lennék, de nekem nincs tetkóm és a környezetemben senkinek, pedig kipróbálnám valakin. Gondoltam, hogy rajzolok vmit tussal, és azzal megmutatom, de az még sem egy tetoválás, így nem lett volna túl hasznos szerintem.

   Törlés