2015. szeptember 20.

TESZT | C20 Pure Vitamin C21.5 Advanced Serum, avagy egy szuper szérum

Sziasztok!


Már június óta használom ezt a szuper C vitaminos szérumot, melyről tesztet Viki blogján láttam először. A szuper jelzőből már gondolhatjátok, hogy bevált ez a termék. :)
Ennek a szérumnak csodás összetevői vannak. (Krémmánián meg tudjátok nézni az összetevőket és a véleményeket is róla.) 21,5% C-vitamint tartalmaz, mely szuper antioxidáns, és a foltok halványításában is segít. Nincs benne illatanyag, sem alkohol, sem parabén. 
A hatásával nagyon-nagyon meg vagyok elégedve. Két hét után már látszik, hogy halványítva a pattanás után maradt foltokat, de azért több idő kell, hogy teljesen eltüntesse. Emellett még szépen kisimítja a bőrt. A szérumnak sárgás színe van és elég folyós állagú is, emiatt általában úgy szoktam felvinni a bőrömre, hogy egy cseppet pöttyentek az ujjamra és azt szétkenem, majd megismétlem amíg nem jut mindenhova. Vattakorongra sajnálom rátenni, mert nem akarom pazarolni. Használata után jól belemasszírozom a bőrömbe. Elvileg nem kellene ragadnia, de nekem mégis ragad a bőröm egy 15-20 percig, akkor is ha többet, ha kevesebbet viszek fel. Bár ebben úgy látszik megoszlanak a vélemények, mert van akinek tényleg nem ragad. Viszont mivel hatásos, így nem fogom emiatt lecserélni, amint elfogy újra fogom vásárolni. Június óta használom, majdnem minden nap egyszer és még csak a fele fogyott el. Igaz, hogy nem a legolcsóbb, viszont a maga kategóriájában mégis annak számít. 30ml-t kapunk $24,99-ért, ami kb 7000Ft.
Felbontás után a hűtőben kellene tartani, amivel próbálkoztam is, de gyorsan meguntam emiatt a hűtőhöz járkálni. Lehet, hogy úgy még hatásosabb lenne, na meg nyáron nagyon jó érzés volt hűtve felvinni.
Azoknak is ajánlom ezt a szérumot, akik nem akarnak folt halványítani, de valami jó anti-aging terméket szeretnének használni.
 

A Wishtrendről lehet megrendelni és még mindig ingyen van a posta hozzá. LINK. Érdemes megnézni a többi terméket is a Free Shipping zónában, mert, ha egy ilyet vásároltok és bármi mást hozzá, akkor nem kell arra sem postaköltséget fizetni. 

Szeptemberi kupon kódok:

WISHSEP2015  = 10% OFF orders $55+
WISHGIFTSEP2015 = One free C21.5 Mask Sheet on any order 

Ti használtok szérumot?

Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése