2015. szeptember 25.

TESZT | Avon Big&False Lash szempillaspirál

Sziasztok!


Tudjátok, hogy odavagyok a szempillaspirálokért, így gyakorlatilag ugrok az újdonságokra. Pontosabban csak ugornék, mert egyszerre két spirálnál nem szeretek többet használni. Bár, ha még sem olyan jó a spirál, akkor egy harmadikat is ki szoktam bontani. :)
A mostani posztban az Avon Big&False Lash szempillaspirál tesztjét olvashatjátok.
A szempillaspirál egy ducibb, fekete és rózsaszín színben pompázó tubusban van, amin egy kicsit meglátszanak az ujjlenyomatok.


A keféje mandula formájú és elég sűrű sörtékből áll, melyben mikroszálak is megtalálhatóak. Ezek a mikroszálak és a változó méretű sörték felelnek a dúsításért, ezért ígérnek műszempillahatást. Külön nem szoktam a keféről leszedni a felesleges festéket, mert nem igazán jellemző, hogy túl sokat venne fel egyszerre. A festék kicsit szárazabb állagú, de még pont használható, nem csomósodik. Felvitel után gyorsan szárad, és a tartósságára sincs panaszom, eddig minden napot kibírt lepergés nélkül.
Spirál nélkül/ 1 réteg
Összességében elmondhatom róla, hogy ez egy jó szempillaspirál, attól függetlenül, hogy annyira a műszempilla hatás nem érvényesül. Szeretem, mert szépen kiemeli a szempilláim és alig ragasztja egymáshoz őket. Gyorsan megszárad és egy egész napot kibír pergés nélkül.


Ti próbáltátok már?

Puszi, Asu

4 megjegyzés:

 1. Jó kis hétköznapi spirál. Szeretem én is az Avon spiráljait, főleg, hogy el is fogy 3 hónap alatt meg le is jár a szavatossága, pont jó, hogy olcsók :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, így én sem sajnálom kidobni őket, ha itt az ideje.

   Törlés
 2. Nagyon jónak tűnik, szerintem ki fogom próbálni! :)

  VálaszTörlés