2015. augusztus 25.

TESZT | Alverde Maximize Volume Lashes szempillaspirál

Sziasztok!


Ez az Alverde Maximize Volume Lash spirál még az egyik DM kedvencek dobozkában volt benne. A legjobban a szempillaspirálokat szeretem, ezért már vártam, hogy elfogyjon egy és újat tudjak bontani. Kb. már 3 hete használom, így jöhet róla a teszt. :)


A csomagolásával kapcsolatban annyit érdemes megemlíteni, hogy nagyon szépen leszedi a tubusban lévő szűkítő a festéket a keféről. Nem teljesen egyformák a kefének a szálai, vannak hosszabbak és rövidebbek is. A képeken is szépen látszik, hogy tényleg nem sok felesleg marad rajta a kefén.

Spirál nélkül | 1  réteg spirállal | 2 réteg spirállal
Hatás szempontjából nekem 2 rétegben használva tetszik a legjobban. Néha tud csomós lenni a festék és nagyon közelről nézve látszik is, ami annyira nem szép, de van amikor nincs ilyen baj vele. Számomra elég természetes a végeredmény ezzel a spirállal, de nem mondom, hogy ez rossz, mert van amikor pont ezt szeretném elérni. A tartóssága sem rossz, mert nem kezd el lemorzsolódni, viszont nem bírja a dörzsölést egyáltalán. A szem alatt köt ki elég gyorsan a festék.


Összességében nem olyan rossz ez a szempillaspirál, de nem is kiemelkedő. Azoknak ajánlom, akik a natúr márkákat kedvelik és szeretik a természetes hatást. Kibír egy egész napot a szempillákon elmaszatolódás nélkül, de a dörzsölést nem bírja. Ha ezt használjuk érdemes ezt nem elfelejteni, mert könnyen pandának nézhetünk ki tőle. 

Ti használtátok már ezt a spirált?
Puszi, Asu

2 megjegyzés:

  1. Én is megvettem azt a dm kedvencek dobozt, de még nem próbáltam ki...nyáron nem szeretem a spirált...de lassan itt az ősz! Kíváncsi vagyok, hogy fog beválni nekem...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ősszel - télen jobb választás ez a spirál, mint nyáron.

      Törlés