2015. július 7.

TESZT | MUA Winter Forest matt paletta színminták és smink

Sziasztok!


Nem olyan régen rendeltem a MUA webshopjából ezt a szép MUA Winter Forest Matte Collection szemhéjpúder palettát, melyben 10 db matt színű szemhéjfesték található meg. Főleg az tetszett meg ebben a palettában, hogy csak matt színekből áll, melyeket nagyon szeretek.


A színmintákat egy Essence alapra húztam egy húzással. A képek természetes fényben készültek. Az árnyalatoknak külön nevük van, melyet a színminták alatt feltűntetek. A csomagolása a szokásos nyűanyag, mely jól záródik és utazásbiztos is.

balról jobbra: Smoke, Midnight, Aqua, Azure, Camel
balról jobbra: Slate, Dove Grey, Chino, Truffle, Sand

A pigmentáltságuk egy matt palettához képest nem is olyan rossz, rosszabb számítottam. Mindegyik színt szépnek tartom, de a kedvenceim a Midnight, az Aqua és a Chino. Egy kicsit porolnak a színek, mikor ecsettel belenyúlok, de nem vészes. 
Egy sminket is készítettem a felső sor színeivel. Abban a sorrendben vittem fel a színeket, ahogy a palettában is láthatóak. A színeket használat közben építeni kell, mert a satírozás miatt megkopnak. Az Aqua érvényesül a legjobban a sminkben, a felső sor közül az tartja meg a leginkább a színét használat közben is.Összességében jónak tartom ezt a palettát, és a színei is szépek. Igaz, hogy téli kiadású, de a barna színek miatt a hétköznapokban is jól kihasználható, és erősebb sminket is lehet vele készíteni.
Innen rendelhető, ára: £4, ami kb 1700Ft.

Nektek, hogy tetszik ez a paletta?

Puszi, Asu

6 megjegyzés:

 1. Hú, szépséges a paletta és a smink is. :) Tudnám szeretni.

  VálaszTörlés
 2. Ki tudnám használni az biztos!:) Nagyon szép lett a smink. Nekem van egy matt paletta amire nagyon vágyom, csak abban neon színek vannak. :) Hirtelen nem tudom a márkáját de azthiszem Makeup Revolution. Ez pedig az Eat, sleep, makeup paletta lenne. Annyira gyönyörű!❤️

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen nekik van az a palettájuk. Nekem az már túl színes lenne, bár "játszani" jó lenne. :)

   Törlés
 3. Szép kis paletta :) Tetszik a vele készített smink is ^^

  VálaszTörlés