2015. július 11.

NOTD | Lovely Baltic Sand Nr.7

Sziasztok!


A Lovely kijött idén is néhány új homoklakkal. Ezek közül az egyik az Nr.7, ami a képen is látható. Ez egy nagyon világos kék árnyalat, melyben kicsit sötétebb kék csillámok is vannak. Ezen kívül még egy világos narancssárga színnel bővítették a meglévőeket, ha jól láttam.


A körmeimen 3 rétegben láthatjátok a lakkot. Kettő sajnos nem volt elég, mert úgy még átlátszottak a körömvégeim. A száradási ideje továbbra is nagyon gyors, bár azért a 3. rétegnek már több idő kellett. A kék csillámok fényei sajnos nem látszanak annyira a képen, mint amúgy a valóságban látszanak.
A színe nekem egy az egyben a nyarat juttatja eszembe, mikor ott vagyok a csodás kék medence partján.Közvetlen napfényben.


Összességében a Baltic Sand lakkok még mindig nagyon szuperek, és örülök, hogy időről időre új árnyalatokkal lepnek meg minket. Bár kár, hogy ezekről a megjelenésekről nem tudunk értesülni, mert általában csak az állvány előtt szembesülök velük.

Nektek, hogy tetszik ez a világos kék lakk?

Puszi, Asu

11 megjegyzés:

 1. Nagyon szép szín, mesébe illően bájos :)

  VálaszTörlés
 2. Tényleg csodaszép, én is nézegettem, csak nálam leáldozott a homokhatás...pedig mikor felkenem őket néha napján tökre tetszenek :)

  VálaszTörlés
 3. Oh, nagyon szép ez az árnyalat, ráadásul homoklakk = nálam nyert ügye van :D

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép ez a lakk! Jól áll neked ez a szín! :)

  VálaszTörlés
 5. Huhúúú! Hétfőn megyek is megnézni. :D Csodaszép és nagyon jó áll neked. Kár, hogy nincs a Lovely-nak olyan magyar oldala, ahol az újdonságok is fent vannak, így mindig csak akkor tudok róluk, ha valaki már bejegyzést ír a termékekről.

  VálaszTörlés
 6. Szia! Ugyanez van meg nekem is, pedig alapvetően nem szeretem a kék lakkokat. Az egyetlen problémám vele, hogy nehezebb leszedni, mint egy sima lakkot. A Lovely Pastel Pepper lakkjaival is ugyanez a helyzet. De még így is megéri. ;)

  VálaszTörlés
 7. Ú, nekem is nagyon tetszik, olyan hercegnős, Hamupipőkés. :)

  VálaszTörlés
 8. Én is megvettem amint akció volt a Lovely-ra :P Jajj olyan szép! :)

  VálaszTörlés
 9. Hasonló a Moyra Sugar Sand világoskékje, érdekes módon én inkább télen szoktam ezt a színt használni, ilyenkor az élénkebbek után nyúlok.

  VálaszTörlés