2015. június 8.

TESZT | E-glips JolieBéBé Lip Polish

Sziasztok!


Ez az ajakradír egy koreai márka, az E-glips terméke. Még az egyik Memeboxban volt benne, amit még akkor rendeltem mikor szállítottak hozzánk. Korábban nem nagyon használtam ajakradírokat, amikor ápolásra vágytam, akkor feldobtam valami ajakápolót. Ha meg ideges vagyok akkor a számat rágom, nem a legjobb szokás, de így is meg lehet szabadulni a száraz részektől, bár tény, hogy fájdalmas tud lenni..


Örülök, hogy a csomagolása ilyen praktikus és nem belenyúlkálós, így szívesebben veszem is elő. A minták is cukik rajta, olyan mintha gyerekeknek késztették volna, de köztudott, hogy a koreaiak imádják a cuki csomagolásokat. 
Az illata egy az egyben olyan, mint a gyerek rágható multivitaminoknak. Nekem nagyon kellemes, de nem erős, leginkább akkor lehet érezni, ha közvetlenül megszagoljuk. 


A krémben gyöngyszerű szemek vannak, melyek az elhalt hámsejtek eltávolításáért felelősek. Olyan aprók, hogy szabad szemmel nem is igazán láthatóak, de használat közben érezhetőek. Shea vajat, jojoba olajat és olíva olajat is tartalmaz. Elvileg natúr összetevőkből áll, de sajnos nem találtam meg a pontos összetevőlistát angolul.

Használata: 
20-30x érdemes körkörösen leradírozni vele a szánkat, majd le kell öblíteni. Viszont pakolásként is lehet használni, akkor 3 percig kell fennhagyni, majd lemosni.

Kép forrása
Hatása: A finom radírozó szemcsék ellenére is nagyon hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket. Utána nekem viszont hidratálni kell a számat, mert kicsit szárít, de egyébként is ajánlják a használata után. Hetente egyszer bőven elegendő használni. Megszerettem ezt a kis terméket, szeretem a puha érzést, amit hagy maga után. Ár-érték arányban is megállja a helyét.


Megrendelhető Ebay-ről innen. Megbízható ez az eladó, már többször is rendeltem tőle. 
Ára: US $5.09 ~ 1500Ft
  
Ti használtok ajakradírt?

Puszi, Asu

1 megjegyzés:

  1. De jó! A képen látszik a változás.
    Én a Lush ajakradírját használom, nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés