2015. május 10.

NOTD | Peachella with leaves

 Sziasztok!


A Joy napokon sikerült elhoznom az utolsó Rimmel Rita Ora lakkot a 408 Peachella árnyalatban. Most nagyon rá vagyok kattanva a barackos-rózsaszínes színekre, ezért ezt sem hagyhattam ki. :) Készítettem is vele egy egyszerű manikűrt, melyhez körömmatricákat használtam.


 A barackos alaplakkon nagyon jól mutatnak ezek az élénk zöldes árnyalatok. Maga a lakk egész gyorsan megszárad, pedig már nem is írják rá, mint a korábbi Rimmel lakkokra, hogy 60 mp alatt megszárad. Az üvege és ecsete sem változott, ugyanolyan mint az előző Rita Ora kollekció. 2 réteg kell belőle, mert nem fed túl erősen, bizonyos fényviszonyoknál még így is átlátszik a körömvégem.


Körömmatrica innen

Fedőlakkot csak arra a két körmömre használtam, amikre a matricákat tettem. A színes kis levelek egy kicsit jobban tetszenek, mint a zöldek, úgy az igazi szerintem, de a zöld levelekkel sem néz ki rosszul.
Nektek, hogy tetszik?

Puszi, Asu

12 megjegyzés:

 1. Nagyon szép lett! Nézegettem ezt a matricát én is még régebben, de nem mertem megrendelni mert túl őszinek tűnt. Te viszont megcáfoltál, nem őszi ez egyáltalán :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is ősziesen élt a fejemben ez az összeállítás, de szerencsére van benne, néhány zöldes levélke is, bár kevesebb mint az őszies sajnos.

   Törlés
 2. Szép manikűr! Ennek a körömlakknak gyönyörű színe van, minél több képet látok róla, annál jobban örülök hogy végül elhoztam Joy napokon ezt az árnyalatot is, alig várom hogy kipróbáljam.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Majdnem nem vettem meg én sem, de aztán a féláras kupon csak meggyőzött. :)

   Törlés
 3. Annyira szép színe van ennek a lakknak. ♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is nagyon tetszik, nyárra is nagyon jó lesz. :)

   Törlés
 4. De jók ezek a matricák, nekem különösen az élénkzöld tetszik!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kicsit féltem, hogy nagyon el fog ütni, de más alapszínen nem mutatnának ilyen jól szerintem.

   Törlés