2015. május 17.

Diplomaosztó ajándékom | Mark Maddox karóra

Sziasztok!


Még mielőtt lediplomáztam elhatároztam, hogy egy órát szeretnék majd e jeles alkalomból. Január óta húztam már a választást, de most eldöntöttem, hogy megveszem, ha törik, ha szakad. Végül is ez a diplomaosztó ajándékom a szüleimtől. :) Szerettem volna velük együtt kiválasztani, de akkor nem úgy alakultak az események. 
Amit már régóta tudtam, hogy egy Mark Maddox karórát szeretnék. Ha jól emlékszem még Viki régi blogján  találkoztam ezzel a márkával először és azonnal szimpatikusak voltak az óráik.
Konkrét elképzelésem nem volt az órával kapcsolatban és végül a húgom is segített a döntésben. Először arany színűt szerettem volna, de már soknak érezném, így letettem róla. Ezüst színből nem találtam olyat, ami tetszene, ami meg tetszett, abból meg volt hasonlóm. Végül egy rose gold színű óra mellett döntöttem, melyet az Időzóna Óraszalontól rendeltem meg. Az óra szám szerint az MM3010-95-ös modell. Szegeden vannak üzleteik egyébként, így személyesen vettem át, de a postázás is ingyenes lett volna már. Több webshopban is megnéztem, de itt van az egyik legnagyobb választék, ráadásul a legolcsóbbak is itt, mert 10% azonnali kupont adnak 15000Ft feletti Mark Maddox órák esetén. A rendelésnél megadtam a csuklóméretemet is, így mire mentem már méretre is állították nekem. Felpróbáltam, kifizettem és azóta is letörölhetetlen a mosolyom. :)


A számlapját még meg kell szoknom, mert kicsit furcsa, hogy csak a percek vannak rajta. Viszonylag egyszerűt szerettem volna, de nem unalmasat. Az üveg mentén körbemenő vonalak megtörik az egyszerűségét, olyan kis szép. Összességében meg vagyok elégedve a választásommal. Jó boltot és szép órát választottam, melyet remélem sokáig hordhatok majd.

 Puszi, Asu


10 megjegyzés:

 1. Nagyon szép ez az óra tényleg :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép, szerintem ebben a színben szebb is mint ezüstben. Használd egészséggel!!!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép. Jó választás volt ez a szín :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép óra, jó választás :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép az óra és gratulálok. :)

  VálaszTörlés