2015. május 4.

Áprilisi HAUL | Ebay, Rossmann, DM Box stb.

Sziasztok!

Számomra borzasztóan lassan telt az április. Hiába volt márciushoz képest jobb idő valahogy az sem tudott felvidítani. Vásárolni sem mentem csak úgy, hanem szinte csak azt vettem, amire szükségem volt. Április elején a Glamour-napokon beszereztem néhány cuccot (poszt). A többit pedig lentebb láthatjátok.

DM


Még a Glamour-napok előtt gyorsan beugrottam a DM-be, hogy kiváltsam a Manhattan szépségcsomagot. 100 pontba került, bár egyelőre nem győztek meg a termékek. A körömlakkról már írtam itt.
Rossmann


Elfogyott a L'Oreal micellás vizem, ezért gondoltam most kipróbálom a Garnier Micellás vizét is. A Glamour-napokon nem tudtam kedvezményesen beszerezni, mert itt nincs Müller, de szerencsére utána héten 30% akció volt rá, így 1300Ft-ért tudtam megvenni. A két Essence termék még a legutóbbi kifutó termékek közé tartoznak, melyeket egy kisebb Rossmann-ban találtam. A szivacs körömlakklemosáshoz van. Bár még nem próbáltam, de kíváncsi vagyok rá. A körömlakk pedig a 190 kiss me freddy árnyalat. Mindkettő 349Ft volt.
Ebay


Korábban már volt ilyen kontykészítő fánkom (LINK), de nem tartottam meg, mert túl nagy volt. A közepes méretűt rendeltem meg újra kb. 250Ft-ért. Megérkezett Japánból a Rohto Hado Labo SPF 50+ (LINK) fényvédő is. Én még 4000Ft-ért rendeltem, most kicsit drágább már. Még nem próbáltam ki, de írok majd róla.

Az iPad tokom (LINK) is megérkezett. Elsőre kicsit csalódás volt, mert nagyon vékony a "fedele" és nem is lehet beállítani úgy háromszögbe, hogy megtartsa az iPad-et, mert szétcsúszik. 2000Ft-ba került, de nem vagyok elájulva tőle, egy darabig viszont jó lesz.

Névnapi ajándékok


Ezt a csodás nyakláncot a névnapomra kaptam, ami az I am-ből van. Nagyon szép bézs színe van, és a virágok is szépek rajta.


Újabb plüss nélkül sem hagyott a családom szerencsére. Annyira, de annyira cuki ez a víziló kezében a kis vízilóval, hogy nem tudom szavakba sem önteni. Nem érdekel ilyenkor, hogy hány éves vagyok, még mindig szeretek plüss állatkát kapni, főleg, ha az egy víziló. 


Anya regisztrációjával sikerült egy DM dobozt szerezni, melyet megkaptam tőle névnapomra. Nem raktam be képet a tartalmáról, ha még esetleg valaki nem látta volna.

Turi


Szegeden beugrottam a barátnőmmel a Rongyász nevű használt ruha üzletbe, ahol ezt a 4 pólót vettem. Vállfás üzlet, ahol kilós ár van, nem pedig egyedi árazás, így a pólóknak darabja 300Ft-ra jött ki. 2990Ft kilója a ruhának itt, ami nem a legolcsóbb, de a könnyebb anyagból készült ruhákat megéri megvenni.

Ti miket vásároltatok áprilisban?

Puszi, Asu


8 megjegyzés:

 1. Mennyi szépség :) a turis szerzemények mennyire jók és persze egyediek :D

  VálaszTörlés
 2. Hahhh, mekkora mázlista vagy, hogy anyukád neked adta a dm dobozt :D

  VálaszTörlés
 3. Húú Szegeden merre van az a turi? Nagyon jó dolgokat szereztél be, kíváncsi lettem. :)
  Én plüss barikat gyűjtök pár éve és mindent ami cicás. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Mars tér és a Mikszáth utca sarkán van, ahol volt régen a DM.

   Törlés