2015. április 26.

TESZT | Maybelline Lash Sensational szempillaspirál

Sziasztok!


Nem volt szükségem egy újabb szempillaspirálra,mert még 3 vagy 4 bontatlan várja a sorsát, de a sok jó véleménynek és az 50%-os Glamour kuponnak hála beszereztem én is. A Maybelline spirálokkal szemben kicsit nagyok az elvárásaim, mert amiket eddig próbáltam szinte mind tetszett.


Külsejéről sokat nem is mondanék ugyanolyan a kialakítása, mint a többi Maybelline spirál, csak más a színe és a keféje. Tehát nekem tetszik.


Amint a fenti képeken is látható a keféje elég különleges. Ennek a speciális kefének hála legyezőszerűen nyitja meg a tekintetet. Nagyon jól hangzik, de azóta is azon gondolkozom, hogy hogyan kell ezt elképzelni. Spirálozáskor a hosszabb sörtéket szoktam használni, így a képeken is így láthatjátok a kifestett szempilláimat. A rövidebb sörte nekem nem igazán vált be, még az alsó szempillákhoz sem, így azt a részét nem is használom. Könnyebb a hosszabb sörtékkel festeni.

Spirál nélkül / Maybelline Lash Sensational 1 rétegben
A képen 1 rétegben látható rajtam. Mikor először kipróbáltam, akkor az volt az első reakcióm, hogy csak ennyi? Tényleg csak ennyit tud? Az hiszem kicsit csalódtam, mert  a tesztek alapján szinte csodát vártam, de csoda az nincs. Hozza a Maybelline-től elvártakat. Tartós, nem morzsolódik le a festék az alsó pillák tövébe nap végére sem. Túl sok festéket sem vesz fel, így nem kell törölgetni és hamar meg is szárad, így ha éppen spirálozás közben jön rám a tüsszenthetnék -mint általában- akkor nem lesznek panda szemeim. A pillákat is elég szépen szétválasztja és íveli. A festék is elég fekete, tehát végül is rendben van ez a spirál, csak az én elvárásaim voltak túl nagyok vele szemben.


Összességében nem egy rossz szempillaspirál, mert tud mindent, amire szükségünk lehet. Tartós, szétválasztja a pillákat és ívet ad nekik. Hamar meg is szárad, így a sietős reggeleken is könnyen használható. Ezen kívül viszont semmi extrát nem ad a kefén kívül, hozza a szokásos Maybelline minőséget.

Ti próbáltátok már ezt a spirált? Mit gondoltok róla?

Puszi, Asu


22 megjegyzés:

 1. Én nagyon szeretem, pedig nem vagyok oda sem a Maybelline spirálokért, sem a szilikonkeféért. Nekem nem ragasztja így össze a pilláimat, természetesebb rajtam a végeredmény. Őszintén szólva nekem sem tetszik rajtad, eléggé pókláb pillát csinált az amúgy szép szempilládból. Nekem csak a természetes szempillák tetszenek, nem tetszik sem a műszempilla hatás, sem a pókláb pilla. Ez meg rajtam úgy dúsít, hogy nem üvölt róla, hogy spirálozva van a szempillám. Nem pereg, gyorsan megszárad, és nagyon tartós, én így megszerettem nagyon. Jó, nem annyira jó azért, mint a kedvenc artdeco és clinique spirálom, de azokkal ritkán jutalmazom meg magamat az áruk miatt... Akkor inkább veszek krémet. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem annyira nem vészes. :) ArtDeco és Clinique szempillaspirált még nem próbáltam, de szívesen kipróbálnám őket. :)

   Törlés
 2. Engem most képről nagyon meggyőzött, ugyanis elég látványos a különbség :) A pillák sincsenek összeragadva, szóval szép az eredmény :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy mégis tetszik, nem olyan rossz spirál. :)

   Törlés
 3. Nekem nagyon tetszik, én is láttam mindenkinél instán, itt-ott, és szemeztem vele, de így a teszted után, tuti, hogy meg fogom venni :)

  VálaszTörlés
 4. Én is beszereztem Glamour-napok alkalmával, de én is túl sokat vártam tőle.. kicsit csalódás, de 50% kedvezménnyel nem hagyhattam ott :D

  VálaszTörlés
 5. Szerintem is szép az eredmény, és ha még egy réteget kapott volna lehet még drámaibb lett volna a hatás. Nekem mondjuk így is tetszik, hétköznapra bőven elég ennyi.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Próbáltam, de így már nem tetszett az eredménye. Jobban tapasztja a pillákat, de tény, hogy feketébb úgy. :)

   Törlés
 6. Nekem a Colossal Go Extreme spiral jobban bejon es pillanatok alatt hosszu, dus pillasort varazsol :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az nekem annyira nem tetszett. Ez jobb szerintem annál egy kicsit. :)

   Törlés
 7. Szerintem látványos, én imádok babaszemeket csinálni magamnak, még kentem volna pár réteget, hogy eligazgassam a pillákat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Több rétegben már nem igazán használható szépen. Próbáltam, de nem tetszett a végeredmény. Van amikor szebben fel tudom vinni, de van, hogy a pilláim nem akarják. :D

   Törlés
 8. Én is megvettem, nem is tudtam, hogy ez ilyen mindenki által használt, kedvelt darab, meg is lepődtem mikor utána vagy 30 tesztbe futottam a neten. Én imádom a hatását, nekem nagyon szép pillákat csinál, igaz nekem így is dús és hosszú, de szebb a végeredmény ezzel. Nekem viszont baromi lassan szárad :D minden egyes nap összekenem vele a szemhéjamat... de ez van figyelni kell rá :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor a Max Factor Masterpiece Transform spirált nem ajánlom, ha esetleg nézegetted már, mert az 2x ennyi festéket vesz fel, és kell vagy 5 perc mire megszárad. Ahhoz képest ez szinte azonnal megszárad nekem.:D

   Törlés
 9. Szép, természetes pillákat csinál, de közben feltűnővé is teszi azokat, nekem tetszik :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! Valóban nem túl drámai a hatása. :)

   Törlés
 10. Szerintem nem rossz, sőt egész látványos, de nem is tudom, nekem ez már egy kicsit igenis "összeragasztja a pillákat" kategória. Tudom, hogy kb. nincs olyan szempillaspirál, ami ennyire ne tenné, de ezt valahogy mindig furcsállom a tesztekben.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, egy kicsit összetapasztja, de amúgy élőben ez ennyire nem látványos mint a képen. :) Én még nem találkoztam olyan spirállal ami egyáltalán nem tapaszt egy kicsit sem.

   Törlés
 11. Én is beszereztem, de egyelőre várja a sorát, mert van két felbontott szempillaspirálom. Remélem nekem nem fog csalódást okozni. Nekem tetszik rajtad, igaz picit mintha összeragasztaná a pilláid...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egy kicsit igen, de szebben is fel lehet vinni, meg ügyeskedni szempillafésűvel, de azt a teszt miatt nem akartam.

   Törlés