2015. május 1.

TESZT | L'Oreal False Lash Wings Intenza szempillaspirál

Sziasztok!


Ezt a spirált még az októberi Glamour-napok alkalmával vásároltam, de csak egy hónapja kezdtem el használni. Talán már tudjátok, mert szinte minden spirál tesztes posztomban megemlítem, hogy általában kettőnél több szempillaspirál nincs nálam használatban, mert tuti nem tudnám elhasználni lejárati idő előtt őket.


A spirál csomagolása imádja az ujjlenyomatokat, így szépen gyűjti is őket. Ezen kívül teljesen rendben van a csomagolása, és az előbbi sem zavar igazán, mert le lehet törölni róla.
A spirál keféje különleges, mert nem mindenhol vannak sörték, és azok is változó méretűek. Ennél a spirálnál is a hosszabb sörték jöttek be nekem. A lenti képeken láthatjátok a keféjét. Nem besz fel túl sok festéket, viszont nem olyan folyékony, kicsit sűrűbb állagú, emiatt szinte azonnal megszárad.
A képeken egy rétegben használtam, bár amúgy is így szoktam. Szerintem így is elég látványos a változás. A hosszabb sörtékkel könnyebben boldogulok még az alsó szempilláknál is, így a képeken is ezt használtam. A hatása nekem jobban tetszik, mint a Maybelline Lash Sensational használata esetén. Egyetlen hátránya azzal szemben, hogy nap végére hajlamos lemorzsolódni egy kis festék az alsó szempillák tövébe. 

Összességében viszont nagyon meg vagyok vele elégedve. Szépen kiemeli a pilláimat és elég fekete is. A lemorzsolódás miatt annyira nem tartom tartósnak, de ez sem olyan vészes, mert nálam ez olyan 8-10 óra múltán jelentkezik. Ez most a kedvenc spirálom. :)

Ti próbáltátok már a L'Oreal spirálokat?

Puszi, Asu4 megjegyzés:

 1. Na ez tényleg szép hatást ad! Ki sem néztem volna ebből a keféből :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én sem reméltem, hogy ilyen jó lesz. :)

   Törlés
 2. Nagyon tetszik a hatása, lehet, hogy legközelebb ezt fogom beszerezni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megér egy próbát, hátha neked is beválik. :)

   Törlés