2015. március 16.

Sweetlandshop szülinapi parti beszámoló

Sziasztok!

Forrás: Kami
 Szombaton Rami által a Sweetlandshop-ban jártunk néhány blogger társunkkal együtt Kecskeméten. Rajtam és Ramin kívül ott volt még Emese, Ildikó, Gabi, Panni, Kami és Klau is. A parti apropója, hogy március 8-án lett egy éves az üzlet.
Vonattal utaztunk négyen Szegedről, és a reggel számomra nem problémamentesen indult, mert pótjegy helyett sikerült helyjegyet vennem, a "kedves" pénztáros néni keresztkérdései következtében. 7 évvel ezelőtt utaztam vonattal utoljára és Rami direkt mondta, hogy pótjegyet kérjek, a néni száján ezt a szót nem hallottam kijönni, csak a helyjegyet. Aztán végül csak sikerült egy fránya pótjegyet is szerezni egy másik pénztárostól. Kecskeméten a vasútállomáson bevártuk a többieket, majd együtt mentünk a Sweetlandshop-hoz. Csak, hogy ne menjen minden simán még egy kóbor kutya is ránk támadott a belvárosban. Kiderült, hogy Ildi is pont annyira fél tőlük, mint én. Szerencsére egyikünket sem harapta meg, de elég para volt. :S
Az üzlet előtt már vártak minket a Sweetlandshop-os lányok.Kedvesen fogadtak minket és készültek enni-, és innivalóval is. 

 Ment a manikűröm a szívószálhoz. :3


Nagyon finomak voltak a szendvicsek és a fánkok is. :)

Külön szervezett program nem volt. Ezt bántam egy kicsit, mert mindig olyan gyorsan sikerült elkalandoznom, hogy a termékek bemutatásának feléről lemaradtam. Egyébként be lettek mutatva röviden a márkák, a különlegességük, és hogy miért árulják őket.

 Bomb Cosmetics fürdőgolyók

 Az üzlet picike, de nagyon jól be van rendezve, és külön figyelnek az apró részletekre is. A Pure Czech márkát Magyarországon egyedül itt forgalmazzák. Különlegességük, hogy sört tartalmaznak a termékeik. :) Megtalálhatóak még a dr. Haushka, Calena, Akoma termékek és a Yankee Candle tartok, gyertyák is.

Kaptunk egy meglepetés csomagot is, melyet jól megpakoltak mindenfélével. Egyből elkezdtünk csereberélni, mert szinte mindenkinek más-más termékek voltak csomagolva. A fürdőbombát azt Pannitól kaptam, mert nekik nincs kádjuk. A Black Plum Blossom tartot pedig megvásároltam, mert isteni illata van.


Köszönöm még egyszer, hogy ott lehettem Raminak és a Sweetlandshop-nak is. Nagyon jól éreztem magam és örülök, hogy találkozhattam a többiekkel. :) Rengeteget beszélgettünk és még többet nevettünk. Rami egy vlog videót is készített, melyet ITT tudtok megnézni.

Ti ismeritek a forgalmazott márkákat?

Puszi, Asu

10 megjegyzés:

 1. Szép hely Kecskemét!:) (persze Szeged az abszolút fav nagyváros) Nagyon aranyos kis boltnak tűnik, ha Kecskeméten leszek benézek oda is. xx
  Bianka

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, szerintem is szép hely. Megéri benézni. :)

   Törlés
 2. Tyű, micsoda szupi kis program! :) A sörös termékről szívesen olvasnék majd a közeljövőben tesztet :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) Még barátkozom a sörös termékkel. :)

   Törlés
 3. Jaaaaajjj, ne viccelj, nekem nem kell semmit köszönni :D
  Jó volt olvasni a beszámolód, és köszönöm a linkelést :)
  Így utólag -bár tudom, nem vicces- de annyira nevettem a kutyatámadáson és a jegyvásárláson :D

  VálaszTörlés
 4. Szuper lehetett! :) Én is szívesen mentem volna, mert Kecskemét a második otthonom :P :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon jó volt találkozni a többi lánnyal. :)

   Törlés
 5. Örülök, hogy találkozhattunk! :)

  VálaszTörlés