2015. március 29.

F&F kívánságlista a Glamour-napokra (2015. április)

Sziasztok!

Hamarosan ismét itt vannak a Glamour-napok (április 9-11.), ezért ismét elkészítettem a listámat. Az F&F lesz az egyik olyan üzlet, ahova mindenképpen el fogok menni. Ez a kedvenc ruházati márkám, így nem fogom kihagyni a kedvezményeket. Ráadásul a leárazott termékekre is érvényes a 20%-os kupon. A H&M kínálatában is rengeteg jó cucc van, de olyan kívánságlistát nem csinálok, mert nálunk kb. semmi nem kapható azok közül amik fent vannak a honlapon és tetszene is.


1. Poncsó (5900Ft): Már a tavaszi kívánságlistámban is benne volt egy másik színben, de ez sokkal jobban tetszik. Kabát helyett hűvösebb reggeleken nagyon szívesen hordanám.

2. Táska (6500Ft): Álomszép ez a táska, de ebből szerintem egy darab sem fog maradni a Glamour-napokra, sőt lehet már most sincs belőle. Ha lesz belőle és arra járok, akkor lehet, hogy kupon nélkül is megveszem, mert nagyon tetszik.

3. Pólók (2190Ft és 2890Ft): Pólók mindig szerepelnek a kívánságlistámon, mert nagyon szeretem őket hordani a hétköznapokban.

4. Cipők (3490Ft és 3990Ft): Keresek egy szép sneakers cipőt, melyet tudnék tavasszal és nyáron is hordani. Amit kinéztem a H&M-ben az nálunk persze, hogy nem kapható. Ez az F&F-es árban is nagyon jó lenne, de még nem tudom, hogy ezzel a csipkemintával, hogy állok.
A szandál is szuper jól néz ki. Egyébként feketében is kapható, de ez a fényesebb most jobban tetszik.

5. Szabadidő alsó (2890Ft): Ennyi pénzt még azt hiszem még pont megér egy jó kis szabadidő nadrág. A kép alapján vékonyabbnak tűnik, ami pont jó lenne tavaszra, őszre. Remélem nem a kinyúlós fajta anyaga van. 

6. Farmerek ( 7500Ft és 6500Ft): Kicsivel több, mint egy év után tönkrement az egyik F&F-es farmerem, ezért szükségem van újra. Elég jól bírta a strapát, ráadásul rengeteget is hordtam. Sajnálom is, hogy meg kell válnom tőle, de a képen láthatóakat is nagyon tudnám szeretni. A térdénél szaggatott nagyon-nagyon tetszik. A másik meg azért, mert világos, és ilyenkor már szeretek világosabb farmereket hordani.

Ti készültök már a Glamour-napokra?

Puszi, Asu


15 megjegyzés:

 1. Ruházati kuponok közül nálam egyedül a f&f játszik. Farmereket például csak ott veszek évek óta. A tapasztalatom mondjuk az, hogy a Glamour napok idejére felviszik az árakat így lényegében ugyanannyiért kapom meg kuponnal mint anélkül egy átlag hétvégén :)
  Ennek a táskának a fazonja nekem is nagyon tetszik de én inkább kékben tudnám elképzelni...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én még nem találkoztam azzal h felvinnék az árakat. Nálad láttam azt a posztot, de nem is értem ott, hogy gondolták.

   Törlés
 2. Ezt a táskát én is nagyon szerettem volna, de élőben olyan kis picike, sokkal nagyobbnak gondoltam, a hétköznapi dolgozós cuccaim nem férnének el benne :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha lesz még belőle, akkor majd megnézem a méretét. Egy kisebb táska elég lenne, mert nem szoktam sok mindent magammal vinni, viszont egy fél literes víz férjen el benne állítva. Ha nem fér el, akkor tényleg kicsi.

   Törlés
 3. Ilyen szabadidős nacit szeretnék én is. Ezeket a szűk száruakat alul jobban preferálom :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is ezeket a szűk szárúakat szeretem. :)

   Törlés
 4. Nagyon jó dolgokat válogattál össze, bár én soha nem alapozok arra, hogy mi van a honlapokon, mert élőben soha nincs belőlük semmi sajnos. (Egy kis megjegyzés: 9-11. lesz most a Glamour-napok :D)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi javítottam, ez a vasárnapi zárva tartás vagy mi megzavart. Én szeretek nézelődni online, mert sokszor nem jutok el a boltig, mert nem esik útba, ezért csak úgy nem szoktam bemenni.

   Törlés
 5. Hű de szuper az a csipkés loafer! *.* A farmerek is jól néznek ki. :)

  http://moonangelstories.blogspot.hu/2015/03/my-spring-wishlist-2015-tavaszi_29.html

  VálaszTörlés
 6. Remek dolgok, én is pályázom 1-2 dologra ;)
  SOK SIKERT NEKÜNK! :D

  VálaszTörlés
 7. I just want to say thank you for sharing this post, because it's really amazing!
  And I already can't wait for the new one!

  Diana Cloudlet
  http://www.dianacloudlet.com/

  VálaszTörlés
 8. Nálam is szerepel néhány F&F termék a tavaszi kívánságlistámon :)
  (http://divatesatobbi.blogspot.hu/2015/03/tavaszi-kivansaglista.html)

  VálaszTörlés
 9. Szia! Múlthéten még láttam az F&F-ben a táskát!
  ÉN is Gondolkodtam ezen, hogy megvegyem e vagy sem, nem tudom, hogy a minden napokon jó e lenne ez a táska, de beleszerettem az biztos :)

  VálaszTörlés