2015. február 17.

I Heart Makeup - Go! Paletta színminták

Sziasztok!


Ezt a palettát még karácsonyra választottam. Az Auchan-ban voltak Makeup Revolution és I <3 Makeup termékek is, de én az utóbbiból választottam ki a Go! Palettát látva, hogy van benne minden, ami egy sminkhez kellhet. 
A termék még a Pink Pandánál érhető el. Bár elég drága ennyiért (3090Ft) szerintem, főleg, hogy az Auchan-ban 1490Ft-ba került.


Méretét tekintve elég nagy palettáról van szó, az átmérője 12cm. Külsejéről sok minden extrát nem tudok mondani. Jól záródik, így vihetjük magunkkal is. A fekete műanyag nem szedi az ujjlenyomatokat és nincs benne sem tükör, sem applikátor.
A palettának a legnagyobb részét a highlighter teszi ki, azután a pirosító és a bronzosító foglalja a legtöbb helyet.


 Elég alapszínek találhatóak meg benne, de megtetszett nekem a praktikussága, hogy egybe vannak a szemhéjfestékek, a highlighter, a pirosító és a bronzosító is. Nappali sminkhez ideális, de a sötétbarna miatt éjszakai sminket is készíthetünk vele.

 A szemhéjpúderek természetes fényben.

A színmintákat egy húzással készítettem az Essence szemhéjalapozójára. Összesen 6 darab különböző szemhéjpúdert tartalmaz, melyből 1 matt, a többi pedig szaténfényű.  A matt púder tűnik a leggyengébbnek. Nem is tudom melyik szín a kedvencem, elég jól mutatnak így együtt.

 A szemhéjpúderek közvetlen napfényben.


 A pirosító, a bronzosító és a highlighter természetes fényben.

Ezek a színminták is szemhéjalapra készültek, viszont a pirosító és a bronzosító képen látható pigmentáltságát 3 húzással értem el, míg a highlighterből 1 is elég volt. Elég gyengének tűnik az előbbi két szín a színminták alapján. 

  A pirosító, a bronzosító és a highlighter közvetlen napfényben.

Összességében szépek a színek benne, és tetszik, hogy 3 az 1-ben kialakítású, de egyelőre nem győzött meg ez a paletta a pirosító és a bronzosító gyengesége miatt. Egyébként a festékek kellően puhák, nem túl kemények. Hamarosan sminkben is ki fogom próbálni ezeket a színeket. Remélem, hogy akkor majd meggyőznek, mert tudnám szeretni ezt a palettát. Főleg utazásokkor vinném magammal. :)

Ti próbáltátok már az I <3 Makeup termékeit?

Puszi, Asu

3 megjegyzés:

  1. Csodásak a színek! Főleg a 2., 3,. 4., 5. színek :) A pirosító is és a highlither is nagyon jól néz ki így kép alapján. A bronzosító se rossz mondjuk, fehér bőrnél legalább nehéz túlzásba esni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy milyen sminkben. Remélhetőleg a hétvégén ki is próbálom. :)

      Törlés