2015. február 12.

DIY | Valentin-napi ajándékötlet

Sziasztok!


Nem igazán ünnepeljük Párommal a Valentin-napot, de ezt a kis dekorációt már rég el szerettem volna készíteni, így ez az alkalom pont jól jött hozzá. :) Sok hasonló ötletet láttam már Youtube-on, Pinterest-en és Wehearit-en is, de akkor határoztam el, hogy megcsinálom, mikor láttam, hogy Ebay-en árulnak ilyen papírképtartókat (link). Csipeszeket és madzagot is adnak hozzá. Ebben a készletben 10db tok, 10db csipesz és 1db madzag van. Saját kezűleg is el lehet ezt készíteni, de sokkal egyszerűbb volt megrendelni. Úgyis jól mutatnak a képek, ha simán csak felcsipeszeljük őket egy madzagra és nem tesszük bele semmibe. Akár dekorszalaggal (washi-tape-pel) is körbe lehet ragasztgatni őket.


 Amire szükséged lesz:
- Közös fotók
- Papírtokok (opcionális)
- Csipeszek
- Zsinór
- Olló
- Kréta (opcionális)


 Miután kivágtam a képeket beletettem a papírtokokba őket. 


A fekete színű fényképtartók nem fényes anyagból készültek, így krétával nagyon jól lehet rájuk rajzolni. Néhányra szívecskéket rajzoltam, így sokkal cukibb lett szerintem.


 Ezután a képeket felcsipeszeltem a madzagra. Ilyen kis csipeszeket hobbi boltokban is lehet venni.


Végül pedig felakasztottam a falra. Eredetileg feljebb szerettem volna rakni, de a polc miatt ez nem volt lehetséges, viszont szerintem így is jól mutatnak a képek.

Ti meg szoktátok lepni a Párotokat valamivel Valentin-napon?

Puszi, Asu

2 megjegyzés: