2015. január 31.

TESZT | Rival de Loop Young Sand Nails körömlakk

Sziasztok!


Ezt a lakkot még decemberben vásároltam, de csak nem rég próbáltam ki először. A színe nem télies sokkal inkább tavaszias, nyárias. Az RdL Young kínálatában több féle finisű lakkot is megtalálunk. Amit bemutatok az egy homokhatású lakk, még pedig a #01 chichi árnyalat. Az üvegben egy hagyományos lakknak tűnik, talán ezért is keltette fel az érdeklődésem.


3 rétegben láthatjátok a körmeimen, mert így a legjobb a fedése. 2 rétegben nem biztos, hogy kerül mindenhova a "homokból". Tartóssága nem olyan rossz, mert 2-3 nap után kezdenek el látszani a körömvégek.
A színe nagyon tetszik, viszont maga a homok hatás nem. Fura, hogy fényes a lakk, és, hogy nincsenek benne csillámok. Így nekem olyan, mintha levegősre száradt volna a lakk. Sőt meg is jegyezte az egyik ismerősöm, hogy az ő lakkozása is így néz ki, ha elrontja... :D


 Összességében ez most nem tetszik. Hiába a csodás színe a "homok hatás" elrontja az összképet. Ha lennének benne csillámok, akkor lehet, hogy jobban nézne ki ez a lakk.

Nektek, hogy tetszik?

Puszi, Asu10 megjegyzés:

 1. Majdnem megrendeltem netről (nálunk nincs RdL állvány), de láttam, hogy homok hatású. Nekem krémes finishsel nagyon tetszene!

  VálaszTörlés
 2. A színe meseszép. Bár a Catrice is előrukkolt egy ehhez hasonló színnel. Az csillogott, csak nem fedett és megszáradni se akart :D
  Amúgy nem rossz, de érdekes a felülete így képeken is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez megszárad szerencsére. Igaz nem olyan gyorsan, mint egy igazi homoklakk, de nem is olyan lassan, mint a hagyományosak.

   Törlés
 3. Jaj nekem nagyon tetszik ez a lakk.Olyan nyár színe van,alig várom a jó időt!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A színét én is imádnám. Jajj, ne is mond, én is nagyon várom már, hogy meleg idő legyen.

   Törlés
 4. Ó, nem is tudtam hogy homokhatású lakkok is vannak a RdL kínálatában. Nekem valahogy egy RdL lakk sem jön be. Még decemberben megvettem egy nude árnyalatot, párszor volt a körmömön de túl híg emiatt nem sűrűn veszem elő.
  Nekem tetszik a szín és a textúrája is ennek a lakknak. Így kicsit sok, de 1-1 körmön szerintem tök jól nézhet ki!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kicsit tényleg hígak a lakkjaik, de annyira nem vészesek, amiket kipróbáltam. Ennyiért megéri szerintem, bár nekem ez most nem tetszik. Lehet tényleg jobb lenne 1-1 körmön, de nem hiszem, hogy sűrűn fogom használni.

   Törlés
 5. nagyon szép, kár, hogy hozzánk nem érkeztek meg a RL lakkok. :(

  VálaszTörlés
 6. Tetszik a színe, de vagy több homoklakk effektet kérnék rá (azaz egy kis csillogást) vagy sima krém finist, mert ez a lefestett fal effekt még mindig nem tetszik :D

  VálaszTörlés