2015. január 2.

Hello 2015

Sziasztok!


Nem terveztem ilyen összegző bejegyzést írni, de már annyira elegem van a folyamatos tanulásból, hogy elkészítettem én is a blogos összegzőmet az elmúlt évre.

Számomra a 2014-es év egész jó volt, ahhoz képest, hogy mennyi mindent kellett csinálnom, főleg az év második felében. Amire igazán büszke vagyok, hogy megírtam a szakdolgozatomat, és jelesre meg is védtem. Sikerült a nyelvvizsgám is, így már csak a közelgő államvizsga választ el a diplomától. Sajnos nagyon közel van már ez az időpont, hiszen január 6-an kerül sor a végső megmérettetésre. Túl nagy terveim nincsenek a 2015-ös évre vonatkozóan. Fogadalmakat sem szoktam tenni soha, mert úgy sem tartanám be. Viszont a diploma megszerzése után szeretnék egy jó állást, és a bloggal is szeretnék többet foglalkozni. Remélem, hogy lesz majd rá időm. 

A blogra rátérve elsődleges célom, hogy több jobb minőségű posztot írjak, még csodásabb képekkel. Szeretnék jobban elmerülni a termékek INCI elemzésében és tudatosabban termékeket választani. Első lépésként rendeltem néhány Paula's Choice terméket, melyekről rengeteg szépet, és jót hallottam. A rendeléshez a végső lökést a Szépségreceptek írója, Ildikó adta. Mindenképp látogassatok el a profi bőrápolási oldalára, mert szuper egy oldal. Az utóbbi időben a kedvenceim közé nőtte ki magát, de erről majd még később is szeretnék részletesebben írni.

Végezetül pedig összeszedtem a legnépszerűbb bejegyzéseket 2014-ből. Nem meglepő módon a HAUL bejegyzéseim viszik a pálmát. :) Nézzük a TOP5 bejegyzést.

5. legolvasottabb bejegyzés: Szeptemberi HAUL3. legolvasottabb bejegyzés: Áprilisi Glamour-napok

2. legolvasottabb bejegyzés: Októberi Glamour-napok

 1. legolvasottabb bejegyzés: 2. DMBox

 Az Én kedvenc bejegyzéseim egyértelműen az oufit posztok voltak. Össze is szedtem 6 kedvenc összeállításomat.Nagyon szépen köszönöm a sok hozzászólást, és kedvességet. Tudom, hogy mindenki ezt írja, de tényleg nagyon jól tudnak esni és egy-egy komment az egész napomat be tudja aranyozni. :) 

Köszönöm, hogy vagytok nekem! Legyen csodás évetek! <3

Puszi, Asu

14 megjegyzés:

 1. Sok sikert kívánok az államvizsgádhoz, biztos nagyon ügyes leszel! Egyébként kíváncsi vagyok, hogy miből írtad a szakdolgozatodat :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! Igyekszem majd. :) A témám egy garázskapu működtetése napcella felhasználásával, vagyis terveztem egy mini napelem rendszert ami a garázskapu automatikus működéséhez szükséges motort látja el árammal.

   Törlés
  2. Ez nagyon érdekes, engem csak az érdekelne, hogy működik, ha tartósan nem süt a nap, illetve hány napig bírja az áramforrás? Persze csak ha nem titkos a válasz.
   A szakdolgozathoz és a nyelvvizsgához gratulálok!!

   Törlés
  3. Köszi :) Úgy oldottam meg ezt a problémát, hogy akkumulátort is szereltem a rendszerbe és 2 napnyi energiát tárol, ami akár 3-4 nap is lehet használattól függően. Hosszabb időre is lehetett volna tervezni, de az drágább lett volna.

   Törlés
 2. Hú, tényleg közel van az államvizsga!! :)
  Nagy hajrá az utolsó napokra és sok sikert kívánok! Szurkolok Neked!
  B.Ú.É.K !!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! Szükség van minden biztatásra, mert már nagyon elfáradtam..

   Törlés
 3. Sok sikert az államvizsgához!!:) És boldog új évet :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! Neked is Boldog Új Évet :)

   Törlés
 4. Sok sikert!!!❤ Jaj azokért a kimonókért még mindig oda vagyok. Nagyon jól áll:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! <3 Azóta bővült a Kimonó családom két új taggal, és még egy ki van nézve, amit jövőhéten meg is veszek szerintem. Azt hiszem ez már egy szenvedély :D

   Törlés
 5. Azt lehagytam, hogy örülök, hogy lesznek új témák, nagyon várom őket!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igyekszem majd érdekesebbé és szebbé tenni a blogot. :)

   Törlés