2015. január 18.

Ebay kívánságlista (2015. január)

Sziasztok!


Elég rég volt már, hogy összeszedtem a kedvenc termékeimet az ebay-ről. Természetesen mindig figyelem és keresem az új termékeket, amiket a kis listámra pakolok. Ezek a listák azért is jók, mert át tudjuk gondolni, hogy tényleg szeretnénk-e. Sokszor jártam már úgy, hogy amit legszívesebben azonnal megvettem volna később már egyáltalán nem tetszett. Attól sem kell félnünk, hogy elfogy rövid időn belül egy adott termék, mert általában több eladónál is elérhetőek.

1. Nyaklánc karika medállal (AU $0.99 ~ 230Ft)
Megtetszettek ezek az egyszerű nyakláncok is. Több félével is találkozhatunk, az egyik ez, amin karika van, a másik pedig amin egy "pálcika".

2. "Totem oszlop" nyaklánc: (AU $0.99 ~ 230Ft)
Ezt a pálcika nyakláncot csak totem oszlopnak hívom, mert nekem arra hasonlít. Már van egy ilyenek hosszabb lánccal, de ilyen rövidebbet is szeretnék.

3. Színes nyaklánc: (US $2.45 ~ 700Ft)
Nagyon tetszenek a színei ennek a nyakláncnak. Egy visszafogottabb darab a sok statement között.4. Fekete köves nyaklánc: (US $1.95 ~ 550Ft)
Tetszik, hogy a kövek virágmintában vannak kirakva. Egy egyszerű színes pólót jól feldob majd. Ez a nyaklánc már 1 hete kb. úton van felém. :)

5. Bézs színű köves nyaklánc: (GBP 1.36 ~ 570Ft)
Ez a bézs színű köves is színes felsőkhöz, pulcsikhoz a legjobb szerintem. Több színben is kapható. Még kék színben is nagyon tetszik, de lehet a másik két színt is beszerzem előbb utóbb.

6. Színes köves nyaklánc: ( EUR 2.57 ~ 870Ft)
Szintén több színben is kapható, bár ennél az eladónál most épp ki vannak fogyva. Szintén a színei tetszenek a leginkább.7. Menta színű nyaklánc (US $4.27 ~ 1200Ft)
Ez a nyaklánc nagyon nagyon tetszik, mind színben mind kialakításban. Ilyen mentásnak tűnik a színe, ami remélem élőben is ilyen és nem csak a monitoromon. 

8. Görög stílusú nyaklánc (US $2.39 ~ 680Ft)
A babérlevél koszorú jut eszembe erről a nyakláncról a kövek elhelyezése miatt. A színe sem utolsó, csodaszép kéknek néz ki.

9. Fekete nyaklánc (GBP 1.49 ~ 620Ft) 
Ebből ezüst színű is van és igazából mind a kettő nagyon tetszik. Jól kihasználható darabnak tűnik.


10. Kék-fehér köves nyaklánc (US $3.99 ~ 1150Ft)
Szeretem a kék színt, így ez a nyaklánc is nagyon tetszik. Csodás ebben a színben.

11. Kék köves nyaklánc (GBP 2.85 ~ 1220Ft)
 Ez a másik kék nyaklánc is elképesztően csodálatos. Kicsit feltűnőbb darabnak tartom, mint az előzőt.

12. Óra: Férfi óraként van hirdetve ( :D ), bár én nem látom benne a férfiasságot, sőt.. Minden esetre szerintem ez női óra, és nagyon tetszik a műanyag betoldás a láncban.


13. Missha Revolution Night Repair szérum minták (US $4.49 ~ 1300Ft)
Vikinél olvastam róla, hogy neki mennyire bevált. Keresek egy jó kis szérumot én is, amiben nincs alkohol és parfüm. Először az Innisfree Soybean Energy Essence-ből szerettem volna mintákat rendelni, vagyis meg is rendeltem. Jelezték, hogy feladták postára, majd másnap visszautalták a pénzem, hogy elfogyott és bocsi....Itt azért értetlenkedtem egy sort, hogy "elvileg" feladták aztán még sem. Hát nem örültem neki, hogy kamu jelzés volt, hogy feladták és sajnos azóta sem kapható minta belőle.

14. Ecsetmosó (US $2.29 ~ 650Ft)
Szintén Vikinél láttam. Ez a verzió sokkal jobban tetszik, mint a kesztyűs, mert helytakarékosabb és árban is kedvezőbb.

15. Missha The Style Lucid körömlakk (US $2.26 ~ 650Ft)
A feketének elvileg olyan textúrája van, mint a fekete táblának, a színeseknek, mint a krétának. Matt mind a 3 színű körömlakk. engem különösen a rózsaszín és a kék fogott meg.


Miket rendeltetek mostanában az Ebay-ről?

Puszi, Asu


8 megjegyzés:

 1. Köszönöm az említést, nagyon aranyos vagy! :))) Mindig jól esik! :)

  Szuper dolgokat szedtél össze! Ez az Innisfree-s szérumos eset tényleg furcsa, még nem jártam így. Megnézem már magamnak ezt a terméket most már tényleg, mert az összetevőket még mindig nem kutattam fel, meg teszteket sem olvastam, bár nekem a Missha-tól jobb nem kell. Lassan elfogy a Paula's Choice szérumom, a Missha fogja helyettesíteni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :) Ildinél találkoztam vele először, és megtetszett, de nem tudom mikor lesz ismét minta belőle a teljes kiszerelés elég drága nekem.

   Törlés
 2. a 8. számú nyakláncot megnyertem liciten, bátran ajánlom, gyönyörű élőben is! az egyszerűbb láncok is tetszenek, most rákaptam a letisztultabb ékszerekre ^^ a 9. számúból a listámon hever 2 hónapja, de még mindig nem vettem rá magam, hogy megrendeljem :S

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi az infót! :) A 9-essel én is régóta szemezek, de még én se szántam rá magam a rendelésre.

   Törlés
 3. Nagyon gyönyörűek ezek a nyakláncok! :) Épp most rendeltem meg a fekete köveset és a bézs köveset. :))))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem élőben is szépek lesznek, bár az ékszerek elég szépek szoktak lenni. :)

   Törlés
 4. az első két nyaklánc nekem is nagyon tetszik : ) egy ideje nézegetem ezeket a fajtákat : )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is mostanában kezdtem el jobban érdeklődni az egyszerűbb nyakláncok iránt, szerintem olyan kis aranyosak. :)

   Törlés