2014. december 31.

Téli csizmák... A Top 3 fazon

Sziasztok!

Talán nem vagyok egyedül azzal a problémával, hogy szinte sosem találok megfelelő téli cipőt. Mindig hosszú hetekig keresgélem a megfelelőt. Valamiért tavaszi-nyári cipőket sokkal hamarabb találok. Eddig még nem találtam meg az idei téli cipőmet, így szétnéztem a Deichmann online felületén is inspiráció gyanánt, és egy verseny miatt is. Ráadásul már a téli leárazások is elindultak.

Idén a téli csizmák, cipők terén a sötét színek dominálnak. Azok közül is főleg a fekete, sötétbarna és a sötét kék. Az sem meglepő, ha különféle textúrák vegyítésével készült a csizma. Ebben a posztban megmutatok néhány olyan összeállítást, amelyek igazán divatosak télen. 

 1. Biker Boots


Már néhány éve hódítanak az úgy nevezett biker csizmák, melyek kevésbé csinosak, de roppant kényelmesek és egy laza szett elengedhetetlen kellékei. A fenti outfithez ezt a három csizmát igazán el tudom képzelni.


2.  Long Boots


A hosszú-szárú és térd fölé érő csizmák szintén hódítanak idén. Az utóbbiak nagy kedvenceim, bár tény, hogy érdemes egyszerűen öltözködni, ha térd fölé érő csizmát viselünk, mert könnyen lehet közönséges a hatás. Szerencsére a hagyományos hosszú szárú csizmával nehéz mellé lőni. A fenti outfit-hez ez a 3 csizma nagyon illik, megtörik az egyszerűséget és egy kis pluszt visznek az öltözékhez.


 3. Ankle Boots


Abszolút ezek a típusú csizmák a kedvenceim már évek óta. A kicsit laposabb verziókat szeretem hordani. Szuperül kiegészíti a farmer-pulcsi kombót. Idén is hasonlóban gondolkozom, mint a képen láthatóak. A gumi berakás és a csatok adnak egy kis vagányságot, de mégis nőies marad az összkép. A "cut out" stílusú csizmák is csodásak, de télen annyira nem praktikusak.


Az összeállítások elkészítéséhez a Pinterest, a Polivore, és a Deichmann weboldalát használtam. Természetesen nem csak ezek a fazonú csizmák léteznek, de úgy gondolom és látom, hogy ezek a legnépszerűbbek.

Nektek melyik típusú csizma a kedvencetek?

Puszi, Asu


2 megjegyzés:

  1. Nekem a térd fölötti csizmák lennének a kedvenceim, csak most sajnos nem jön fel a lábamra semmi, úgyhogy maradtam a bokacsizmáknál. Talán majd jövőre... remélem, akkor is divatban lesznek még :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem divatban lesznek még akkor is, sőt talán jobban, mint most. :)

      Törlés