2014. december 1.

Novemberi HAUL | Ebay, Rossmann, E-digital, szülinapi ajándékok stb.

Sziasztok!


Már a november hónap is eltelt, és itt van a december, és lassan az új év is. Természetesen novemberben is vásároltam, és néhány nagyobb vásárlásról posztot is írtam. Voltam a Joy-napokon, vásároltam karácsonyra néhány dekorációt, és a BPS rendelésem is megérkezett.


Megérkezett néhány rendelésem Ebay-ről. A fehér gyöngyöket diy projekthez fogom felhasználni. A baglyos telefontokot már mutattam, viszont írtam, hogy rosszat küldött az eladó, írtam neki, és felajánlotta, hogy visszafizeti az összeget vagy küld másikat. Mivel licitáltam rá így 150Ft körül volt az ára, szóval az újraküldést választottam, és most jó típusban érkezett meg. 
Lyukasztót is vettem szintén diy-hez. $1,1-be került, ami olyan 280Ft. A linken több félét is megtaláltok.
Elemeket is rendeltem az óráimba, mert van ami már lemerült. 10 db került 230Ft-ba.


A Rossmann-ban nem sok mindent vásároltam. Valahol van még egy Miss Sporty körömlakk, de nem tudom, hogy hova raktam, így az most kimarad. Az Isana kézfertőtlenítőjét használom elég régóta. Az illata elmegy egynek, de nagyon jó árban van. Mindig akkor tárazok be belőle, mikor 250Ft-ba kerül. A RdeL Young új márka termékeit is megnéztem, és egy szemceruzát és egy körömlakkot vettem. A körömlakkról ITT láthatjátok a bejegyzést.


Őszi/téli csizmára is szükségem volt, mert amit tavaly vettem már jön szét.. A CCC-ben vettem ezt az őszi cipőt 7990Ft-ért. Nagyon kényelmes, de sajnos bélés nincs benne, így csak melegebb időben tudom majd hordani. Nagyon kíváncsi vagyok meddig bírja majd.


A nadrágnak béléses belseje van, azért vettük meg, bár nem is volt drága, mert 2800Ft-ba került. A kinézett F&F felsőt is sikerült megvennem a hétvégén 20% kedvezménnyel, így 2152Ft volt.


Black Friday alkalmából ezt a hordozható akkumulátor töltőt vettem meg az E-digitálnál. Végül nem pénteken vettem meg, mert nekem sosem működött az oldal a túlterhelés miatt, hanem szombaton, mert akkor is akciós volt ez a termék. 1990Ft helyett 490Ft volt, és még ingyen ki is szállították.

Innentől a szülinapi ajándékaimat láthatjátok. :)


A Hádába is ellátogattam és ezt a szőrmemellényt vettem meg magamnak a születésnapomra 3000Ft-ért. Bár, ha nem lett volna szülinapom, akkor is megvettem volna. :D


Anyáéktól kaptam ezt a cuki plüss birka párnát. Az aljánál ilyen tépőzár van és párnává is lehet alakítani. Annyira pihe-puha, hogy mióta megkaptam csak vele alszom. :)


Páromtól és a húgomtól is egy táskát kaptam. A kéket kaptam a páromtól, ami az ASOS-ról van. A kis barnát a húgomtól, amit a C&A-ban vásárolt.

Még lehet, hogy vásároltam 1-2 dolgot, de ezek jutottak eszembe. Általában valamit mindig kihagyok a felsorolásból. Decemberben valószínűleg csak dekorációkat és karácsonyi ajándékokat fogok vásárolni, de majd meglátjuk. :)

Ti miket vásároltatok novemberben?

Puszi, Asu

8 megjegyzés:

 1. Az a bárány hihetetlen cuki *-*
  A csizma is tetszik, meg igazából minden ^_^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Én is imádom, és olyan puha. :)

   Törlés
 2. Nálam is a csizma és a bari vitte a prímet, utóbbi irtó cuki ^^

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszik a csizma, valamint a nadrág és a felső is, a bárány ikertestvére pedig velem szokott aludni :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi. :) Ennek örülök, hogy nincs egyedül a barikám. :)

   Törlés
 4. Válaszok
  1. Köszi, imádom a cuki dolgokat. :)

   Törlés