2014. december 19.

MUA Romantic Efflorescence és MUA Lipstick Bare színminták

Sziasztok!


Nem olyan rég ismét £1 volt a MUA-nál a szállítási költség, ráadásul 20% kedvezmény is volt minden termékre, így jó néhányan összefogtunk és leadtunk egy nagyobb rendelést. Én a MUA egyik új palettáját választottam, a Romantic Efflorescene-t és egy rúzst, Bare árnyalatban. (Ez egyébként nem hasonlít a honlapon lévő kép színére.) A továbbiakban ezekről láthattok színmintákat és megosztom az első benyomásomat is a termékekről.A paletta első hat színe
A paletta második hat színe
A felső sor hat színmintáját láthatjátok ezen a képen. Az Essence szemhájalapozóját használtam hozzá, és egy húzással vittem fel az alkalomra. A matt színek elég gyengék ebben a palettában, de a többi az nagyon szép. Ezek közül a Tempt és a Fairy a kedvencem. 
 

A matt színek az alsó sorban sem tűnnek jobbnak sajnos, de majd sminkben is ki fogom próbálni őket. Ezek közül a kedvencem a Bewitch és az Exposed.


A rúzs a Bare névre hallgat, és ilyen nude rózsaszín, ami nem teljesen matt, egy kicsit fényes a finise. Nagyon szép árnyalat, viszont hidratált ajkakra érdemes felvinni, mert nagyon kiemeli a száraz részeket, és beleül az apró mélyedésekbe.


Összességében a paletta és a rúzs is nagyon szép. Talán a palettától kicsit többet vártam első ránézésre, de sminkben fog csak kiderülni, hogy milyenek is élesben ezek a szemhéjfestékek.

Szoktatok a MUA-tól rendelni?

Puszi, Asu


2 megjegyzés:

  1. Még nem rendeltem tőlük soha, de mindenkinél szinte ezt látom, hogy milyen szépek és olcsóak...szóval el kell gondolkoznom, hogy melyiket lenne érdemes megvennem. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdemes feliratkozni a hírlevélre, mert onnan lehet értesülni, ha valami kedvezményes postázas van. Nekem a kedvenc palettám eddig a Luxe palettájuk. :)

      Törlés