2014. november 9.

Legcukibb Ebay-es égősorok karácsonyra

Sziasztok!


Már készülődöm a karácsonyra, főleg a dekorációkon gondolkozom, ezért nézegettem sűrűn az Ebay-en kapható karácsonyi termékeket. Legutóbb a LED-es égősorokra kerestem rá, mert nagyon tetszettek már tavaly is. Régebben szereztem be 1-2 fajtát a Jysk-ből és úgy tudom a Kik-ben is kaphatóak, na meg a nagyobb üzletekben (Tesco, Auchan). Azért is néztem szét Ebay-en is, mert amire itthon rá van írva, hogy LED-es, akkor már sokkal drágábban adják, mint a hagyományos égősorokat.

A LED-es égősorok azért jók, mert hagyományos izzós társaikhoz képest jóval kevesebbet fogyasztanak, és az élettartamuk is jóval hosszabb, akár 30 vagy 100 ezer órát is üzemelhetnek, míg a hagyományos 1000 órát. Ennyi tudomány szerintem elég is volt, a további előnyeit ebben a cikkben elolvashatjátok.

Csak olyanokat válogattam össze, melyek működéséhez elem szükséges és nem a hálózatról működnek. Valamiért nem bízom az olyan Ebay-es termékekben melyeket a konnektorba kell dugni.


Klasszikus égősorok több méretben és színben is elérhetőek. Egy meleg fehér színűt be szeretnék szerezni. A 3m-esen 30 LED  van(US $3.39 ~ 900Ft), a 4m-esen pedig 40 (US $4.42 ~ 1100Ft). Természetesen pink színben is kapható. :)


Ezek az égősorok 20 LED-ből állnak viszont itt a LED-ek máshogy vannak elhelyezve. Fehér, meleg fehér, és kék színben kapható. Ára: GBP 1.61 ~ 680Ft.

A következő néhány égősor egy hirdetésen belül van, melyet ITT találtok meg.

 Canes ball AU $4.39 ~ 990Ft

 Flower AU $3.79 ~ 850Ft

   Chritmas tree AU $4.19 ~ 950Ft

 Diamond AU $3.99 ~ 900Ft

Pine cone AU $4.09 ~ 930Ft

Snowball AU $3.69 ~ 830Ft

A sima meleg fehér színű égősorokon kívül még nagy kedvencem a fenyőfás, a labdás és a tobozos. Legszívesebben mindet megrendelném, de szerintem maximum kettőt fogok. Érdemes már most megrendelni, hogy karácsonyra biztos ideérjen. :)

Nektek melyik tetszik?

Puszi, Asu

4 megjegyzés:

  1. Köszönöm a tippeket, a klasszikus égősorokból a 4 méteres Warmot meg is rendeltem :D! Remélem épségben és mihamarabb meg fog érkezni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is remélem, hogy meg fog érkezni :)

      Törlés