2014. november 18.

Előkarácsonyi HAUL

Sziasztok!

Már minden bolt és körülbelül mindenki karácsonylázban ég. Bevallom én is nagyon várom már, annak ellenére, hogy értetlenül állok azelőtt, hogy minek lehet már október közepén karácsonyi cuccokat vásárolni. Azt hiszem ez pont olyan, mikor júliusban már a sulikezdéssel van tele minden, holott épp csak véget ért a tanév.
Ezeket a termékeket az Auchanban vásároltam egy kivételével, de azt majd jelezni fogom a posztban. Meglepődve láttam mikor legutóbb az Auchan-ban jártunk, hogy rengeteg LED-es égő kapható, mint elemes, mind pedig konnektoros kivitelben. 


Ez azt egy terméket a Penny Marketben vettem 299Ft-ért. 5db mintás cellux van benne, ami ennyiért szerintem nagyon megérte. :)


Ezeknek a kis tégelyes csillagoknak 99Ft volt darabja, így mindegyik színből hoztam egyet.Ilyen műanyag átlátszós gömbbe szeretném beletenni őket. Bár még nem tudom honnan szerzek olyat.


LED-es kis mécseseket is sikerült vennem. 2db 350Ft-ba került. Nagyon nagyon jók. Pislákolnak is, így olyan mintha igazi mécses lenne meggyújtva. Az egyik mécsest egyelőre egy elfogyott gyertya helyébe raktam be, de más terveim vannak vele.Két LED-es égősort szereztem még be. Mindkettő elemmel működik. A kéken 20 LED van, és 500Ft-ba került. A meleg fehér színűn pedig 30 LED és 700Ft körül volt. Nagyon sok féle színben kaphatóak, még piros meg lila is volt belőlük. :)


Ezeket a képeket már Instagramon láthattátok. Imádom ezt a meleg fehér fényfűzért, elképesztően hangulatos. Minden este bekapcsolom 1-2 órára. :)

E-bay-ről még várok egy két terméket, melyekből DIY díszek fognak készülni a terveim szerint. Ti el kezdtetek már díszeket vásárolni vagy inkább magatok készítitek el majd őket?

Puszi, Asu

8 megjegyzés:

 1. Szia!

  A LED-es mécsesek, ha jól látom a csomagoláson, egy nagyobb fajta gombelemmel működnek, ugye? Járt hozzájuk elem?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Igen alapból bennük van az elem. :)

   Törlés
 2. A kék led-es égő nagyon tetszik, milyen elemmel működik? :-) ja és volt benne elem? :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sima ceruzaelemmel működik, és nem adnak hozzá. Én a legolcsóbb elemet vettem meg, mert azzal is elég sokáig működik. :)

   Törlés
 3. Jaj, de hangulatosak ezek a képek, és amiket vettél azok is nagyon jók :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, örülök, hogy tetszenek a képek. :)

   Törlés
 4. Ezek a mécsesek engem üldöznek, anyám a jövő évi esküvőnkre már vagy 50et vett :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még nálam is fogsz velük találkozni :D

   Törlés