2014. október 26.

Teszt | Max Factor Masterpiece Transform szempillaspirál

Sziasztok!

 
Ezt a spirált a Glamour-napok alkalmával vettem meg féláron. Vágytam egy olyan spirálra, ami nem unalmas és hatalmas, fekete pillákat csinál. Ez az első Max Factor spirálom. Eddig főleg Maybelline spirálokat használtam, de az októberi Glamour-napokig nem jöttek ki új kiadással, viszont a Max Factor igen. :)


Az elején akkor néhány szót ejtenék a szempillaspirál külsejéről. Nagy duci tubusa van, mely fekete színű, és arany díszítések vannak rajta. Nekem tetszik szerintem szép.


Amiben a különlegessége rejlik az a keféje. Kicsi vékony keféje van nagyon rövid sörtékkel, melyek a szempillaspirál vége fele növekszenek. Azért így alakították ki, hogy a belső szemzugban lévő pillákat is könnyen el lehessen vele érni. Az utóbbi időben a nagy duci keféjű szempillaspirálok hódítottak, de a Max Factor szerint ez a kicsi kefe sokkal jobban kiemeli a pillákat.


Nem tökéletes a végeredmény, de magamon tetszik, és messziről is jól néz ki. Az előtte-utána képeken jól látszik, hogy igencsak kiemeli pillákat, viszont valamennyire össze is tapasztja. Ennek az az oka, hogy a kefe rengeteg festéket vesz fel. Emiatt lassabban is szárad meg, mint amit a Maybelline spiráljaitól megszoktam. Le szoktam húzni róla a felesleget, de még így is mindkét szemem ki tudom festeni anélkül, hogy újramártanám.
Tartósság szempontjából nincs rá panasz. Nem moccan meg egész nap, és is pereg le, viszont lemosni nem nehéz még micellás vízzel sem.
Az ára elég magas, hiszen 4000Ft-ba kerül teljes áron, viszont 12ml festéket kapunk.


Összességében meg vagyok ezzel a spirállal elégedve még a hibái ellenére is. Nem tökéletes, de örülök, hogy végre egy olyan spirált használhatok, ami nem unalmas, és kiemeli a pilláimat. Tartósság szempontjából nincs rá panasz és még lemosni is könnyű. Remélem, hogy ahogy fogy és ahogy sűrűsödik majd a festék egyre szebb lesz a végeredmény.

Nektek, hogx tetszik? Melyik a kedvenc May Factor spirálotok?

4 megjegyzés:

 1. Összességében tetszik amit nyújt és valószínű a sűrűsödéssel párhuzamosan idővel a csomósodás is megszűnik, de az árán besírtam.
  Nekem ez az "ahakösznem" kategória :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Teljes áron valószínű én sem vettem volna meg, de így féláron még belefér :)

   Törlés
 2. Sajnos ezért a pénzért egy ilyen teljesítmény számomra nem elég meggyőző :( Pedig őt is nézegettem a Glamour napokon, de most örülök, hogy a másikat vettem meg és nem ezt. Pedig a csomagolása csábító.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Így képen engem sem győzne meg, viszont távolról nekem jobban tetszik a végeredmény, ezért raktam be képet magamról vele :) Teljes áron nem vettem meg volna szerintem. Kíváncsi leszek, hogy változik-e majd a hatása, ha "öregszik" kicsit. Lehet kéne majd írni egy összehasonlító tesztet róla. :)

   Törlés