2014. október 18.

MUA Luxe paletta

Sziasztok!


Nem rég érkezett meg a MUA rendelésem. Olyan akció volt, hogy a hírlevélre feliratkozottaknak £1 a postázási költség. Ez egy igazán jó ajánlat volt, így ki is használtam.
Elsőnek a palettát mutatnám meg, mely a MUA Luxe névre lett keresztelve. A paletta akciósan £6-ba (kb. 2400Ft)  került. Teljes áron £8 (kb. 3200Ft).


Külsejét szegecsek díszitik, melyek feldobják az unalmas fekete külsőt. A képen is látszik, hogy rendesen szedi az újlenyomatokat, ami nem mutat a legszebben. A műanyag erős, és jól záródik, bár luxus érzésem nincs tőle.


A hátulján megtalálhatóak a fontosabb információk, és a fantázianevek. Ez újdonságnak számít, eddig egyik palettámon sem volt ilyen, amit a MUA-tól rendeltem.


Kinyitva a palettát ez a látvány tárul elénk. Egy hatalmas tükör is helyett kapott benne. A színek elsőre nagyon szépnek tűnnek. A felsősorban a gyöngyházfényű szemhéjárnyalók kaptak helyett. Az alsó sorban pedig a mattak.


A felső sor színeit láthatjátok. Az Essence szemhéjalapozóját használtam alapnak, és két húzással vittem fel a színeket az alkaromra. Belenyúlva puhák, és már-már krémes hatásuk van.
Pigmentáltság szempontjából a leggyengébb láncszemnek az Antique és a Bow tűnik. A többi az rendben van.
A kedvenc színeim a felső sorból a Toile, Ruffle, és a Lace


Ezen a képen látszik igazán, hogy milyen gyöngyházfényük van.


Ezen a képen az alsó sor matt színeit láthatjátok. Szintén alap van alattuk, és két húzással vittem fel. Ezek nem tűnnek valami erőteljesnek, de ez csak használat közben fog kiderülni.


A hétköznapokra is el tudom képzelni ezt a palettát, mert elég natúr színekről van szó, de mégsem a megszokott barnás árnyalatokat tartalmazza. 
Így elsőre nem tűnik egy rossz palettának, ilyenre számítottam. A matt színek általában gyenge pigmentátlságúak szoktak lenni, de mindenképpen fogok velük sminket is készíteni. Akkor fog csak igazán kiderülni, hogy használható-e a paletta.
 
Nektek, hogy tetszik?

Puszi, Asu

8 megjegyzés:

 1. A gyöngyházas színek nagyon szépek, főleg a Bow és a Ruffle bejövős, de a többi is korrekt. Viszont a mattoktól így swatch alapján nem vagyok elájulva. De őszintén, kit érdekel, mikor ennyire fancy a doboza? :D Imádnivaló!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem is tök jó a csomagolás, csak kár, hogy minden újlenyomat meglátszik rajta, de hát ennyi baj legyen. Az úgy is fontosabb, hogy milyenek benne a szemhájpúderek. :)
   Igen sajnos, a mattok elég gyengének tűnnek, de nem is vártam nagyon mást.

   Törlés
 2. Nagyon szép paletta. :) Láthatunk vele majd sminket? :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lesz majd vele smink. :) Egy hét múlva le kell adnom a szakdogám, és az most minden időmet elveszi.

   Törlés
 3. De gyönyörű ez a paletta, pont olyan színek vannak benne, amiket én is szeretek :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is nagyon tetszenek ezek a színek :)

   Törlés
 4. Huha, nagyon szépek így palettában, remélem sminkben se lesznek halványak, mert akkor fenni fogom rá a fogam. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is kíváncsi vagyok milyen lesz majd sminkben. Még nem volt időm kipróbálni, de amint lesz felteszem a blogra is. :)

   Törlés