2014. október 14.

Manikűr | BPS matt fedőlakk és hópelyhes matrica

Sziasztok!


A korábbi Born Pretty Store-os tesztcsomagba egy mattosító fedőlakkot is választottam, hogy kipróbáljam milyen lehet más matt fedőlakkhoz képest. Nem volt kedvem másik manikűrt készíteni, így a hópelyhes matricákat is ebben a bejegyzésben mutatom be.


 A BPS mattító fedőlakkja szépen dolgozik. Gyorsan mattra szárad. A kék lakknak is olyan a finise, mint a szürkének. A képeken jól látszik, hogy matt lett.


A matrica nagyon jól néz ki, szépek a hópelykek. Ezen a szürke ArtDeco lakkon a fehér igazán jól néz ki, viszont a kék hópehely nem igazán látszik. Egy kicsit világosabb lakkon jobban mutatna. Használatuk is egyszerű. Ki kell vágni azt a mintát amit szeretnénk feltenni. Le kell szedni róla a védőfóliát, majd 20-30 mp-re vízbe kell mártani, ezután tudjuk a körömre illeszteni. Érdemes átlátszós fedőlakkal lekenni, hogy tartósabb legyen.


A matt fedőlakk mattító hatására visszatérve el kell, hogy vegyesek az érzéseim. Igen, matt lett 1 napig, de nem tovább. Az alábbi képet 1 nappal később készítettem, de látszik, hogy már félig visszanyerte az eredeti fényét a lakk. Így első kipróbálásra annyira nem győzött meg. Tervezek részletes összehasonlító tesztet a Lovely matt fedőlakkjával.Felhasznált termékek:
- Astor Fashion Studio 217 Majesticblue
- ArtDeco 106 Ceramic
- Catrice Speed Dry Top Coat
- BPS Super Matte Surface Oil (INNEN)
- BPS hópelyhes matrica T111 (INNEN)
10% kedvezményt kaptok a CJB10 kóddal


Nektek, ogy tetszik? Szeretitek a matt lakkokat?

Puszi, Asu

10 megjegyzés:

 1. Szép lett. Nekem is van mattító fedőlakkom, de hamarabb kopik vele a lakk, mint a fényessel, igaz, nekem nem fényesedett ki a mani. Szerintem pont jó a szürke alap, látszik a kék pehely is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) A Lovely mattosító lakkjánál is tapasztaltam, de ott később kezdődött el átfényesedni. Akarod majd egy nagyobb volumenű tesztet róluk. :)

   Törlés
 2. A kék körömlakk mattosítva nagyon szép :)

  VálaszTörlés
 3. Annyira szép O.O De várom már a karácsonyt :)

  VálaszTörlés