2014. szeptember 19.

MEMEBOX Special #29 Scrub Box

Sziasztok!


Szerdán megérkezett a magamnak rendelt Memebox is. Már nagyon vártam, ezt a speciális dobozt, hiszem csak radírozó termékeket tartalmaz különböző testrészekre. Minden termék teljes kiszerelésű, ráadásul ezt is jó áron vettem a kedvezményekkel együtt. Összesen (postaköltséggel együtt) $29.99-ba került volna, de kedvezményekkel együtt csak $9.99-et fizettem érte. 

Szeptemberi kedvezmény: $5-os kedvezménykód, mely minden vásárláshoz használható. Kód: 7VVP


1. The Herb Factory Foot Scrub Peppermint & Tea Tree 200g ($14) - Teljes kiszerelés

Ez egy lábradírozó krém, melyben menta és teafa kivonat van. Szintén leradírozza az elhajt hámsejteket és sima lesz tőle a láb.

2. Tosowoong Perfume Body Crub Wash 160g ($19) - Teljes kiszerelés

Bőrradíros tusfürdő, mely eltávolítja az elhalt hámsejteket,  fénylő és ragyogó bőrt maga után hagyva.

3. Insobeau Natural Base Cereal Peeling Mask 150ml ($27) - Teljes kiszerelés

Ez egy arcra való natúr maszk, mely azt ígéri, hogy eltávolítja az elhalt hámsejteket, kitisztítja a pórusokat, feszesíti a bőrt, szabályozza a faggyútermelést, és emellett hidratálja is a bőrt.


4. Pibugonggam G Facial Scrub 50g ($13) - Teljes kiszerelés

Ez egy arcra való gyengéd hámlasztó, melyben a radírozó szemcsék természetes eredetűek. Vitaminokban gazdag, felfrissíti és megtisztítja a bőrt.

5. New Girl Fast Scalp Hair Root Up Ampoule 20ml ($6) - Teljes kiszerelés

Ez egy fejbőrre való termék, mely eltávolítja az elhalt hámsejteket, és a mélyebb lerakódásokat, szennyeződéseket a fejbőrről. Ez a termék a legérdekesebb az összes közül, bár használat előtt jól utána fogok nézni az összetevőknek, nehogy haj nélkül maradjak...

6. Eglips JolieBeBe Lip Polish 15ml ($7) -  Teljes kiszerelés

A benne található gyöngyszerű szemcsék és a jojoba olaj felelős azért, hogy sima, és puha legyen használta után a szánk. A shea vajnak köszönhetően, pedig hidratál is.Nagy pozitívum, hogy a végük le van ragasztva, így biztos, hogy nem folyik ki az út során a kupakon keresztül, és az is biztos, hogy nem bontották ki előttünk. A kisebb tubusokon nem volt ilyen, de ott a kifolyás veszélye kevésbé áll fenn.

Nagyon tetszik ez a box, szerintem szuper termékek kerültek bele. :) Ezek lesznek az első koreai termékeim, amiket használni is fogok, így nagy reményeket fűzök hozzájuk, ha már szinte mindenki isteníti őket.

Ti vettetek már Memebox-ot? Használtok koreai termékeket?

Puszi, Asu

2 megjegyzés:

  1. Fú de jó ez a kiadás! Bár ez a fejbőrre való radír picit furi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is fura kicsit, de még is azt tartom a legérdekesebbnek. :)

      Törlés