2014. augusztus 26.

TESZT | Essence Lash Princess szempillaspirál

Sziasztok!


Ez a szempillaspirál még nálunk nem kapható, de elvileg szeptembertől kapható lesz. Tesztelésre nyertem, mint oly sokan mások. Azt hiszem a Müller németországi oldalán kellett regisztrálni és sorsoltak. Meglepődtem, mert el is felejtettem, hogy jelentkeztem. Az értesítő e-mail után pár nap múlva már itt is volt a szempillaspirál Németországból.

Már sok helyen olvashattatok, de én is szeretném megosztani a véleményemet Veletek.Csomagolás: Nagyon szép, tényleg hercegnős. A kupak jól záródik, és a kupakon lévő díszítés csúszásgátlóként szolgál. Az ujjlenyomatok meglátszanak a tubuson.


Kefe: Egy speciális kialakítású szilikon ecsetet kapott, ami a "kobra" nevet viseli. Ez a kefe hivatott arra, hogy dúsítsa a szempilláinkat, és szálanként emelje ki őket.


Hatás: Mikor először kipróbáltam, akkor utáltam, és nem értettem, hogy hogy lehet ezt a spirált szeretni. Borzasztóan sok festéket vett fel a spirál, és nagyon összetapasztotta a pillákat. Ez kb. 1-2 hét használat után javult valamennyit. Túl nagy dúsítást nem vettem észre, inkább csak kiemeli a pillákat. Kb. 1 hónapja használom már, de hajlamos összetapasztani a pillákat, és ilyen kis csomók is észrevehetőek. A képen egész szépnek tűnik. Ez azért van, mert mikor spirálozok, akkor épphogy hozzáérintem a spirált a szempilláimhoz, mert így nem tapasztja őket össze. 1 rétegben szoktam felvinni. Viszonylag tartós, mert kibír egy egész napot, ritkán lehet csak felfedezni festékmorzsákat a szem alatt.

Összességében: Cuki a csomagolás meg minden, de nem vagyok vele teljesen elégedett. Essence-hez képest nem egy rossz spirál, de továbbra is hajlamos összetapasztani a pillákat, és csomós is néha a festék, de lehet vele úgy spirálozni, hogy ez ne legyen feltűnő.

Nektek, hogy tetszik? Ki fogjátok próbálni?

Puszi, Asu

4 megjegyzés:

 1. Lehet számomra csábítóbb a csomagolás, mint maga a spirál. :) :$

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt hiszem ezzel én is így vagyok, meg még jó páran. Ha megjelenik szerintem el fogják kapkodni őket, bár a boltban szerintem ennek a csomagolásnak én is elcsábulnék.. :)

   Törlés
 2. Én is pályáztam rá, de most meginogtam, hogy biztosan ő a nekem való?:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egy próbát megér szerintem, mert lehet, hogy neked jobb tapasztalataid lesznek vele. :)

   Törlés