2014. augusztus 15.

Manikűr | Candies

Sziasztok!

Ma egy egyszerű manikűrt mutatok meg. Idén valahogy nem érdekelnek a neon színek, de a pasztellesebbek annál inkább. Főleg a kék, türkiz, menta és rózsaszín árnyalatok tetszenek a legjobban. A mai manikűrhöz is ezen színek közül válogattam.

Nagyon imádom ezeket a színeket együtt. Csak azt sajnálom, hogy nem jutott hamarabb eszembe. Mostanában azért is festem ritkábban a körmeimet, mert egyszerűen képtelen vagyok kivárni a száradási időt... Most is két-három óra hossza volt mire megszáradt, hiába használtam száradást gyorsító fedőlakkot nem ért semmit. Szerintem a következő bejegyzésemben erről a fedőlakkról fogok írni. Felhasznált körömlakkok:
- Essence nail candies 06 soda pop and candy shop
- Rimmel Rita Ora 203 Lose Your Lingerie
- Rimmel Sweetie Crush 009 Candyfloss Cutie
- MUA Pistachio Ice Cream
- Miss Sporty Turbo Dry Top Coat
-  Born Pretty Store matrica INNEN
(10% kedvezményt kaptok a CJB10 kóddal)

Nektek, hogy tetszik? Szeretitek a pasztellesebb színeket? 

Puszi, Asu

12 megjegyzés:

 1. Nagyon cukorkás lett, jól mutatnak a színek együtt :) Az NYC Turbo Dry-on kívül nem próbáltam más drogériás száradást gyorsító fedőlakkot, de az Astoréról hallottam már jókat, de az Essence és Miss Sporty fedőlakkjaiért nem vagyok oda, eddig még egy sem vált be.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! NYC turbo dry-t szerettem volna én is, de már nem találtam. Legközelebb megmézem a drágább gyorsadást száradó lakkokat meg a többi lehetőséget is.

   Törlés
 2. Válaszok
  1. Köszi! Nekem is nagyon tetszik :) szerintem máskor is meg fogom csinálni :)

   Törlés
 3. A mua lakk gyönyörű, nagyon jól néznek ki ezek a lakkok együtt :)

  http://beautyfromregi.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! A MUA lakk színét nagyon szeretem, de ritkán szoktam használni, mert az ecset feje nagyon vékony, és kicsit nehezebb vele így bánni nekem.

   Törlés
 4. Szép a manikűr, de ezen a 2-3 óra hosszon kicsit fennakadtam. Nekem minden lakk megszárad alap+2 réteg szín+fedőlakkal fél óra alatt. A legócskább is. A Rimmel meg kifejezetten gyorsan szokott száradni. Sosem lakkoznék, ha ennyi ideig tartana.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tök jó, hogy neked ennyit kell várni. Nyáron nekem ilyen sokat, télen kicsit jobb a helyzet :)

   Törlés