2014. augusztus 10.

Egyszerű tusvonalas smink

Sziasztok!

Az Essence leárazásokon most túl sok mindent nem találtam, de a Stays no matter what.. szemfesték ceruzák nagyon megtetszettek, így ebből vettem meg két árnyalatot. Még néhány árnyalaton gondolkozom, de valószínű már nem fogok találni belőlük.
Az egyszerű tusvonalas sminkek nekem nagyon tetszenek. Nem kell feltétlenül feketének lennie a tusvonalnak. Szinte bármilyen színt használhatunk, ráadásul idén a színes tusvonal nagy divat.

Felhasznált termékek:
Essence Lash Princess szempillaspirál
Essence Stays no matter what eyepencil & eyeshadow - 05 Cute Copper
Essence Stays no matter what eyepencil & eyeshadow -07 Whipped White Fristing
Essence tusecset
 
Elnevezése szerint réz színe van ennek a szemceruzának, én inkább barnás aranynak látom, de kinek mi. Egy tusecset segítségével vittem fel a festéket. Szerencsére krémes állaga van, így szép vonalat lehet vele húzni elmaszatolódás nélkül. Közvetlenül szemen is lehet használni a ceruzát, anélkül is fog, hogy kinyomnánk vele a szemünket... :) Az alsó szempillák tövébe is felvittem ezt a barnás színt. A belső szemzugba és kb. az alsó szempillasor feléig a világosabbik színt használtam. Ez a képeken nem igazán látszik, meg nagyon amúgy sem észrevehető.
Egy távolabbi képet is mutatok.

A poszt címe lehetett volna akár az is, hogy smink Essence termékekkel, mert szinte csak azokat használtam, bár az arcomon a Maybelline Dream Fresh BB krémje van.
Az Essence szempillaspirál, ha minden igaz szeptembertől lesz nálunk kapható. Tesztet is fogok róla írni. :)

Nektek, hogy tetszik? Szeretitek a színes tusvonalakat?

Puszi, Asu

4 megjegyzés: