2014. augusztus 30.

Augusztusi HAUL 2. | Ruhák és kiegészítők

Sziasztok!


Augusztus elején még javában tartottak a leárazások, így ki is használtam. Sikerült ismét jó néhány szuper cuccot beszereznem. Igyekeztem csak azokat megvenni, amire valóban szükségem van. Bár ezzel az a baj, hogy könnyen rá tudom magam arra beszélni, hogy szükségem van az adott ruhára. :D


Magasderekú rövidnagrág: Annyit, de annyit kerestem egy ilyet, hogy végül feladtam a keresését, de véletlenül belefutottam ebbe a darabba a C&A-ban. Szerencsére volt a méretemből, és egy kis vacillálás után meg is vettem. Azt hiszem vétek lett volna otthagyni, hiszen 5590Ft-ról volt leárazva 2000Ft-ra.

A következő néhány ruhadarabot a Háda Outlet-ben vásároltam. Nem is tudtam, hogy ilyen is létezik, addig amíg el nem sétáltam mellette. 50%-os akció volt, így nem hagyhattam ki, hogy ne nézzek be.


Csipkés Ruha: Nagyon tetszik ez a ruha, és a színe is szuper. Nem nagyon vannak alkalmi ruháim, így elhoztam. Cimkésen leltem rá és leárazva 1245Ft-ba került.


Pillangós kimono: Nem is reméltem, hogy találni fogok kimono-t, de kettőt is találtam. Az egyiket Anyának adtam, mert az neki jobban állt, mint nekem. Szuper vékony és a mintája is nagyon tetszik. 625Ft volt.


Crochet díszítésű top: Ez a szép minta tetszett meg rajta, még hasonlóm nem volt ezidáig. Egyébként egy F&F darab és 400Ft volt.

Virágmintás top: Először nem akartam megvenni, de valami megfogott benne, így elhoztam 500Ft-ért. magas-derekú rövidnacival szeretném majd hordani, ha jobb idő lesz. 


Fekete szoknya: Idáig egy darab fekete szoknyám volt, melyet ballagásra készítettünk még anno. Nagyon tetszik benne az eleje, hogy ilyen lapolt, így nem olyan unalmas. A Lidl-ben találtam rá leárazva 1116Ft-ért  1505Ft helyett.


Ezt a két felsőt Anyától kaptam. A rózsaszín csipkemintás az F&F-ből van és 3290Ft helyett 985Ft volt., a másik póló pedig az Orsay-ből, ami 800Ft volt 4990Ft helyett.

Kimono: Már szemeztem vele teljes áron is, de reméltem, hogy le fogják árazni. Szerencsére így is lett, így ezt az F&F darabot 1375Ft-ért vettem meg 4590Ft helyett. 


Kimono: Egyszerűen elképesztő, hogy az F&F-nél mennyi csodás kimono van. Ezt is nagyon nagyon imádom. 1950Ft volt 6500Ft helyett.


Ezt a topot és ezt a bikinit a Terranova-ban vettem. Természetesen ezek is le voltak árazva. A top 590Ft volt, a bikini pedig 1780Ft.


Statement nyaklánchoz 800Ft-ért jutottam hozzá a Rossmann-ban 3990Ft helyett. A hajcsatokat a Tesco-ban vettem 290Ft-ért 1690Ft helyett. A geisha-szerű nyakláncot, pedig a C&A-ban 300Ft-ért 1790Ft helyett.

 Egyszerűen minden egyes darabot imádok, és szerintem mindhez nagyon jó áron sikerült hozzájutnom. :)

Ti kihasználtátok a leárazás utolsó napjait? Miket vettetek?

Puszi, Asu10 megjegyzés:

 1. Mindig olyan csinos ruhákat veszel magadnak: )

  VálaszTörlés
 2. A farmernaci, a nyaklánc és a fekete szoknya nagyon tetszik. A szoknyát én is néztem, olyan puha az anyaga. Nekem a szürke tetszett volna mert jobban látszott a trükkös szabása de nem hoztam el mert kb. kétszer ha szoknyát hordok. A nyaklánchoz meg csak annyit fűznék hozzá: tipikus, mikor én járok arra sosincs ilyen akció!!! Mint a 99ft-os Revlon pillák, azoknak is hűlt helye...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! A revlon pillákról én is lemaradtam, itt nem voltak. A nyakláncot a békéscsabai Rossmann-ban vettem. Előtte való nap az egyik szegediben néztem, ott akkor még 1500Ft volt..

   Törlés
 3. A Hádás ruhák tetszenek a legjobban,a pillangós kimonó gyönyörű!Hol található ez a Háda Outlet?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Móraváros Napfénypark, az euro family mellett van. Ki is van írva már kívülre is :)

   Törlés
 4. Az a csipkeruha és a kimonók nagyon tetszenek :) Szuper dolgokat vettél :)

  VálaszTörlés