2014. augusztus 28.

Augusztusi HAUL 1. | Ebay, Rossmann, Tesco

Sziasztok!


Számomra az augusztus is úgy telt, ahogy a többi nyári hónap, annyi különbséggel, hogy 2 hétig nem dolgoztam, és elkezdtem angoltanárhoz is járni. Természetesen nem felejtettem el vásárolni sem. :D Ennek az eredményét láthatjátok.

Ebay rendelések:


Washi tape: 10db van egy csomagban és 0,99$-ba került. Igaz nem a legjobb minőség, de arra amire nekem kell tökéletesen megfelel. INNEN rendeltem.


Fényképezőgép állvány: Nem akartam 5-6ezer Ft-ot kiadni egy állványért, ezért Ebay-ről rendeltem. Ez ilyen hordozható, de a magassága állítható. Rengeteg féle képpen állítható, és vizimérték is van rajta. Max. 2,5kg-ig terhelhető. Ez sem az a csúcsminőség, de nekem megfelel. Ára: US $9.92 (kb. 2500Ft). INNEN rendeltem.

Szépségápolási termékek:


dr.organic Organic Levander balzsam: Mindig is ki akartam próbálni valamit ettől a márkától. Ezt a balzsamot leárazva vettem a Tesco-ban 700Ft-ért 2000Ft helyett. 

Avon gránátalmás és mangós testpermet: Anyától kaptam, és nagyon örülök neki, mert nagyon szeretem ezt a testpermetet.

Coca Cola-s ajakápoló: Már ezer éve szemeztem vele. Kicsit bizarr, de nagyon kíváncsi vagyok rá. A Rossmann-ban kiárusítják őket, így 50% kedvezménnyel 320Ft-ba került.


Ezek mind a Rossmann-ból vannak, az Essence termékek darabja 350Ft-ba került. Még sosem próbáltam műszempillát, de valamikor ki fogom majd próbálni őket. Jajj, annyira kíváncsi vagyok rá. A Lovely Turquoise szemhéjtus is akciós volt, azt hiszem 450Ft-ba került.
 

Logitech iPad tok: Amit rendeltem tok legutóbb, az hamar eltört, így szükségem volt egy újra. Nagyon tetszik a mintája. Szintén Anyától kaptam, és leárazva került 3000Ft-ba. Remélem bírni fogja a strapát.

Ennyi lett volna ez az első rész. Lesz még egy augusztusi HAUL, melyben az augusztusban vásárolt ruhákat, és kiegészítőket fogom megmutatni.

Ti vettetek valamit az Essence kiárusításon?

Puszi, Asu

8 megjegyzés:

 1. A Coca Colás ajakbalzsamot azt hittem hirtelen a Claire's-ben vetted, mert ott van mindenféle a Spriteostól kezdve a popcornosig :D A fényképezőgépállvány nagyon jó, lehet megnézem magamnak én is majd! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is láttam már ezeket a Claire-ben, de ott valamiért nem vettem meg. :)

   Törlés
 2. nekem is az állvány tetszik nagyon.
  Mindig mondogatom ismerősöknek: mindig elmozdul a kép, homályos lesz, a záridő alatt míg gyűjti a fényt, persze, hogy akkor remeg a kezem... és alapból is, ki az aki beállított manuális módok mellett szabadkézzel fotózik, úgy hogy tűéles lesz a kép? max a profi fotósok..
  szóval most nagyon gondolkodóba ejtettél :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Főleg nekem is erre kell, meg, hogy tudjak képeket készíteni magamról, anélkül, hogy könyörögnöm kellene az otthoniaknak. :)

   Törlés
 3. A műszempillát megmutatod majd közelebbről egy bejegyzésben? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, meg akarom majd mutatni valamilyen sminkben, de még nem találtam ki, hogy milyen legyen.. :)

   Törlés
 4. A bronzos Essence szemcerkát én is megvettem. :)
  A fényképező állvány szuper én is szeretnék egyet. :) Írnál majd róla bővebben, esetleg a kezelését érintőlen, milyen képeket készítesz vele, stb? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Fuu, hát nem vagyok valami nagy fotós, így külön posztot nem terveztem neki, de privátban szívesen segítek. :)

   Törlés