2014. július 9.

Új sablont kapott a blogom :)

Sziasztok!A nyereményjátékos posztnál említettem, hogy egy új sablont szeretnék használni. Nos úgy néz ki, hogy sikerült elérnem ezt a célt. Immár az új kinézetét láthatjátok a blognak. :) A kinézeten kívül annyi változás történt, hogy lett egy menü is, ahol kategorizálva találjátok a posztokat. Sajnos nem minden posztot tudtam bekategorizálni, de meghagytam a címkéket, és egy kereső is a rendelkezésetekre áll, ha keresnétek valamit az oldalon. :)


A menüben a divat és a szépség fül alatt alkategóriák is találhatóak. Ha nem találtok valamit és szeretnétek rákeresni, akkor a keresőbe beírjátok, majd egy entert kell ütni és kilistázza a találatokat.


Most már nem a teljes posztot látod a főoldalon, mint eddig, hanem csak egy részét. Így, ha érdekel a bejegyzés akkor a Read More feliratra, vagy a poszt címére kattintva tudod elolvasni a teljes bejegyzést.

Még apróbb változtatásokra lehet számítani, mert nem vagyok maradéktalanul elégedett, de szerintem nem olyan rossz ez a sablon. :)

Nektek, hogy tetszik az új kinézet?

Puszi, Asu

2 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon szép lett! :) Ügyes munka. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! A sablon nem az én érdemem, mert ez ilyen ingyenesen letölthető, de átalakítgattam rajta egy-két dolgot, meg még tervezek pár apróbb módosítást :)

      Törlés