2014. július 28.

TESZT | Catrice Longlasting Waterproof szemceruza (Nem vált be)

Sziasztok!

Szerettem volna egy szép színes és tartós szemceruzát, mellyel a vízvonalamat és szempilláim tövét ki tudom húzni. Ez az idei nyár egyik népszerű sminkje, és nekem nagyon tetszik is. Egyszerű, de mégis látványos a végeredmény. Viszont az utóbbi időben nincs szerencsém azokkal a smincuccokkal, amiket veszek. Borzalmas ez a Catrice Longlasting Waterproof szemceruza, és hamarosan ki is derül, hogy miért. 
Több féle árnyalatban is kapható. Én a 090 Petrol And The Wolf  árnyalatot választottam. Ára: 699Ft


Csomagolás: A kupakja jól záródik, nem lötyög, nem esik le. Nem kell hegyezni, mert tekerős a vége. Viszont ez elég gyenge, mert kitekerem és nem marad úgy, használat közben oda kell erre figyelni, mert visszatekerődik.

 
A színe szerintem csodálatos, nem is kék, de nem is zöld. Több húzással értem el ezt színt alap nélkül. Azt ígéri, hogy vízálló és ezt tartja is. Nem lehet elmasztolni vízzel, de az erős dörzsölést már nem bírja.


Élesben a szememen is láthatjtok, viszont ezt nem volt egyszerű elérni. Kézfejen kipróbálva puhának tűnik, de a szememen már nagyon kemény, és nem is puhul. Ezt a vonalat kb. 10-15 perc volt meghúzni, mert alig akar fogni vízvonalra, és, ha építeni próbálom, akkor csak leszedi, amit már felvittem, és nem akar fogni...A szempilláim tövébe is megpróbáltam, de ugyanez a helyzet, ezért láthattok ilyen kis darabokat a szempilláim tövében. Próbáltam szemhéjalappal is, de nem javult semmit.


Így nézett ki a kézfejem, miután ezt az egy vonalat meghúztam. A másik szememen most nem is próbáltam. Mikor nem fogot akkor a kézfejem húztam vele csíkot, reméltem hátha segít valamit. Egy darabot sikerült is letörnöm belőle...

Összességében: Ez sajnos nekem nagyon nem vált be. Nem ér meg ennyi szenvedést, csak kínozni lehet vele a szemet...Hiába a csodás színe, sajnos használhatatlan. És még csak kiséletezni sem érdemes vele. :(

Ti próbáltátok már ezeket a Catrice Longlasting szemceruzákat? Bevált Nektek? Melyik a kedvenc szemceruzátok?

Puszi, Asu

10 megjegyzés:

 1. Ezek után? :DDD
  Pedig a színe álomszép. Bár én vízvonalra semmit sem kenek, csak szempillatőbe. Hát letörik, pech, nem szabad nagyon kicsavarni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én se nagyon vízvonalra szántam, mert azt nem igen bírja a szemem, de szempillatőben is használhatatlan. Arra nem figyeltem már egy idő után, hogy meddig tekerem, mert annyira felcseszett, hogy nem akar fogni...:D

   Törlés
 2. A színe tényleg szép, de a vízvonalon szerintem nem is mutat jól, nem tetszik :S

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem sem nagyon tetszik így, a szempillatőbe is szerettem volna felvinni, de nem sikerült, mert lemorzsolódott..

   Törlés
 3. A fekete tökéletesen teljesít, de két másik árnyalat nekem is teljesen megkeményedett és nem lehet vele semmit sem kezdeni...a régi színekből is volt egy, amivel ugyanez a problémám :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sejtettem, hogy csak a színesekkel lesz gond. Az a baj, hogy nem rég vettem, ráadásul 36hó szavatossági idő van rá, nem ezt vártam..

   Törlés
 4. Hú ez egy csodás szín, igazán kár érte. Nekem is van egy hasonló gonosz kis szemceruzám én használat előtt hajszárítózni szoktam egy kicsit. ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lehet kipróbálom, majd a hajszárítózást. Köszi a tippet :)

   Törlés
 5. De kár érte, pedig valóban csodaszép a színe :(

  VálaszTörlés