2014. július 10.

TESZT | Avon Aero Volume szempillaspirál

Sziasztok!

1-2 hónappal ezelőtt rendeltem az Avonból ezt az újnak számító szempillaspirált, de csak nem rég kezdtem el használni. Általában azt szeretem, ha csak 2 spirál van felbontva, és nem több. Mivel elfogyott az előző spirálom, így csak nem rég bontottam fel és kezdtem el használni. 

Ilyen fekete fóliás csomagolásban kapjuk meg, így biztos, hogy előttünk senki nem bontotta fel. :)

 A csomagolás eltávolítása után a spirál így néz ki. Szavatossági ideje csak 3 hónap, úgy hogy erre figyelni kell. Összesen 7ml festéket kapunk, ami kevesebb, mint az átlagos spiráloké, de így valószínűbb, hogy 3 hónap alatt el is tudjuk használni. A külsejéről még annyit mondanék, hogy tetszik ez a kék szín, és maga a spirál jól is záródik.

Amit igér: "Az Avon Aero Volume szempillaspirál az eddigi legkönnyebb formula az AVON dúsító szempillaspiráljai között. Forradalmi Zero Gravity technológiával rendelkezik, mely üreges mikroszálakat tartalmaz, így dús hatást nyújt anélkül, hogy elnehezítené a szempillákat. Különleges csillag alakú keféje íveli a szempillákat és egyenletesen oszlatja el rajtuk a festéket" (avon.hu)

3 féle színben elérhető: Black (ez van meg nekem), Brown Black, Blackest Black
Ára: 1999Ft, de jelenleg 1099Ft.


A csillag alakú kefe annyit jelent, hogy kisebb és nagyobb sörték vannak elhelyezve felváltva. Ezen kívül szerintem semmi extrát nem ad. Elég egyszerű a keféje.

Előtte/Utánna

Hatása: Egy rétegben vittem fel a festéket a pilláimra. Dúsítást nem vettem észre, de hosszabbnak tűnnek a pilláim. Valamennyire ível is, de nem kiemelkedően. Formulája tényleg könnyű. A spirál nem vesz fel túl sok festéket, így nem is csomósítja a pillákat. Igaz 1-2 összeragadt, de ezen egy szempillafésűvel könnyen segíthetünk.
Tartóssága az egyszerűen szuper. Bírja a nagy meleget is anélkül, hogy lefolyna, elmaszatolódna, leperegne. Egész nap rajtam volt ezekben a meleg napokban is és meg sem moccant, pedig nem vízálló.

Összességében: Tartottam tőle az elején, de egy egész jó spirál, bár a marketingszöveg alapján valami nagyobb durranásra számítottam, mert élőben elég természetes hatása van. Ettől függetlenül nagyon tartós, és a formulája tényleg könnyű. Nem vesz fel sok festéket a spirál, csak amennyire szükség van, így kevésbé tapasztja össze a pillákat.

Ti próbáltátok már ezt a spirált? Van kedvenc Avon terméketek?

Puszi, Asu

6 megjegyzés:

 1. Még sosem próbáltam sajnos ezt a spirált. Igazából nekem az Avontól a körömlakkok tetszenek. Gyönyörű színekben pompáznak náluk (is). A tartósságuk mondjuk az már más kérdés, de attól szépek!:) xx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az Avon gél lakk hatású lakk hatású lakkja van meg nekem, és az elég jó. 3-4 napot bír kb fedőlakk nélkül.

   Törlés
 2. Végre valaki, aki nem szereti az összes szempillaspirálját felbontani, nálam csak három van jelenleg nyitva! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még van egy bontatlan Yves Rocher spirálom, amit március óta tartogatok :D Néha felbontanám, de nem tudnám rövid időn belül elhasználni őket, így inkább várok vele :)

   Törlés
 3. Én is nagyobb durranásra számítottam, de nem rossz! :)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem rossz, csak átlagos kicsit. Lehetne drámaibb :)

   Törlés