2014. július 12.

Rossmann HAUL | Catrice kifutó termékek és miegymás

Sziasztok!

Még nem mondtam, de volt a Rossmann-nak egy FB-os nyereményjátéka, melyen egy 5000Ft-os vásárlási utalványt nyertem. Nagyon örültem neki, mert zsűri választotta ki a képem. :) Már alig vártam, hogy kézhez kapjam az utalványt és elkölthessem. :) Azon már meg sem lepődtem, hogy fizetéskor az eladóknak fogalmuk nem volt arról, hogy mi ez, még csak nem is láttak ilyet, de kedvesek voltak, és rögtön utánajártak.

Samponra mindig szükség van. Olyan akció volt, hogy egy nagy Head&Shoulders mellé, egy kicsi jár ajándékba. A kettő együtt 1299Ft volt.

Megvettem végre az új esernyőmet is. Kár, hogy valami nyáriasabb színben nem volt, de jó lesz ez is. A lényeg, hogy ne ázzak el, ha esik az eső. 899Ft volt. Ez nem számított bele a vásárlási utalványba.


For Your Beauty szempilla-göndörítő: Ez az első göndörítőm, és nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mit fog kihozni a szempilláimból. 699Ft volt.

Két Catrice kifutó terméket is beszereztem 699Ft/db-ért. Az egyik a Pure Shine ajakbalzsam 020 Rusty in Piece, a másik pedig a Made to Stay Highlighter Pen 020 Eye Want! árnyalatban.

Catrice Longlasting Eye Pencil 090 Petrol And The Wolf árnyalatban: Ez nem kifutó termék, viszont ez is 699Ft volt. Nagyon tetszik a színe. Az alsó szempilláim tövében szeretném majd használni.

Miss Sporty Cat's Eyes Liner 001 Miaowww Black: ez egy filces szemhéjtus. Azért ezt vettem meg, mert szimpatikus volt mind árban, mind kinézetben. 1299Ft volt.

Összesen ennyi mindent vettem. Egy jó darabig sminkterméket szerintem nem fogok vásárolni, mert az elmúlt 1 hétben elég sok összegyűlt. A kifutó termékekről nem tervezek írni tesztet, de a többiről szerintem fogok.

Vásároltatok mostanában a Rossmann-ban?

Puszi, Asu

4 megjegyzés:

 1. Ezzel a göndörítővel szemezek már egy ideje, nagyon érdekelne a véleményed róla! ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szeretnék majd írni róla, de kell hozzá egy kis idő, mire kitapasztalom :)

   Törlés
 2. Nekem is ilyen göndörítőm van, én szeretem :)

  VálaszTörlés