2014. július 16.

Legjobb akciók a hónapban

Sziasztok!

Még tartanak a leárazások, ráadásul ismét csökkentek az árak, így mindenképpen érdemes szétnézni. Az online boltokban is nagyon sok helyen van akció. Ezek közül szedtem össze most a -szerintem- legjobbakat. :)Akció időtartama: július 16-július 31.

40$ feletti rendelés esetén ingyen szállítják ki a csomagot, ha International Airmail shipping-gel kérjük. Az első vásárlóknak továbbra is jár a kedvezmény, miszerint $40 alatt 5$ kedvezményt kapnak, $40 felett, pedig 10$. Kuponkód: ZNV838
ITT láthatjátok, amit korábban rendeltem, és egy kívánságlistám is van ehhez az oldalhoz, melyet ITT találtok.
Akció időtartama: készlet erejéig

Már korábban mondtam, hogy 50%-os akció van ezen az oldalon minden termékre. Igaz már nem sok minden maradt, de még van egy-két MAC és Urban Decay termék, melynek beszerzésén még gondolkodom. Korábban egy MAC pirosítót rendeltem, melyről ITT olvashattok. Nagyon imádom ezt a pirosítómat. A júniusi kedvenceimben is szerepelt. :)Akció időtartama: július 10-20.

Minden termékükre 25% kedvezményt adnak, mely a csomagokra és az akciós termékekre is érvényes. A Bioderma szövegre kattintva kép felett megtaláljátok a patikák listáját.
 Akció időtartama: július 16-július 31.

Szuper ez az akció a Deichmann-nál. :) Két leárazott termék vásárlása esetén a második féláron kapható, három leárazott termék vásárlása esetén az egyik ajándék. Az online shopban való vásárláskor két leárazott termék esetén a 2. terméket féláron adjuk. Igen, már a Deichmann-nál is lehet online vásárolni. :)

ASOS


Akció időtartama: nincs megadva

Akár 70% kedvezménnyel is vásárolhatunk nálunk egyedinek számító cuccokat. Arra figyeljetek, hogy €15 alatt €3 a postaköltség, de €15 felett ingyenes. A legutóbbi leárazás során ezekre tettem szert. Igaz nem volt zökkenőmentes a rendelés, de nem kell tartani tőle. :)A Mango-n és a Mango Outlet-en is leárazást tartanak. Itt is érdemes szétnézni, mert kilehet fogni jó cuccokat.


Vásároltatok már valamit ezekről az oldalakról?

Puszi, Asu

6 megjegyzés:

 1. Még ezekről nem, de mostmár félek az online vásárlástól, mert mindig lenullázódok! :D :D Az Ebay is egy nagyon veszélyes hely..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos, nekem is elég nehéz nem rendelni :D Az ebay iránti szerelmem, már alábbhagyott, bár kellett neki 2-3 év. :D Régen napi szinten bújtam, most már csak 1-2 hetente nézek fel.

   Törlés
 2. Bioderma annyit akciózik, hogy az életben nem vettem még tőlük teljes áron semmit. Szóval aki lecsúszik róla, ne keseredjen el :)
  Köszi a tippeket!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem nagyon szoktam ilyen drága krémeket venni, de én is inkább kivárok egy akciót, mint hogy teljes áron megvegyem :)

   Törlés
  2. Sajnos finnyás a bőröm, csak a rózsaszín Bioderma családtól nem vagyok ragyás, úgyhogy ha drága, ha nem, kell. Ráadásul sokáig tart, hónapokig, a micellás víz fél évig, régebben több pénzt elszórtam, míg nem volt meg az állandó márkám.

   Törlés
  3. A rózsaszínt még nem próbáltam. Most a zöld szinű van meg nekem, abból a felfedező csomagból. Nekem még nincs meg az állandó márkám, keresgélek, váltogatok és egyre jobban nyitok a drágább márkák felé is. Főleg, ha ilyen jó akcióik vannak :)

   Törlés