2014. július 21.

Ez vagy az? | 1 ruha 2 outfit

Sziasztok!

Végre elmondhatjuk, hogy nyár van. Végre lehet panaszkodni, hogy mennyire meleg van, ennek ellenére viszont örülök, hogy meleg van. A melóhelyen is hőségriadót hirdettek, így lazábban lehet öltözködni, mint egyébként, így fel tudom venni a rövidebb szoknyáimat is, anélkül, hogy hazazavarnának újratervezésre.
Szeretek azon gondolkozni, hogy hogyan is lehet egy-két ruhadarabot máshogyan/másmilyen szettben hordani. Ez a poszt is ennek a szüleménye. Polyvore-ról random kiválasztottam egy ruhát, és megálmodtam két stílusban. Nagyon tetszik ez a könnyű nyári ruha, csodaszép színe van. :)

One dress two styleA kicsi képekre kattintva elvisz titeket az adott darab honlapjára, de egy némelyik darab ára igen csak húzós.

1. outfit: Ha egy szóval kellene illetnem azt mondanám rá, hogy csajos, vagy cuki. Nagyon tetszik ez a lapos szandál, és különösen imádom a nyakláncot. Na és a karkötő? Mennyire cuki már rajta az Eiffel-torony charm!? :) Hozzám ez a szett áll közelebb.

2. outfit: Erre a cipő miatt a vagány jelzőt illetném. Úristen, annyira tetszik ez a platform cipő. Kár, hogy nem vagyok vagy 10 centivel alacsonyabb, így csak ilyen képek formájában csodálhatom. Az arany kiegészítők szerintem nagyon jól passzolnak a ruhához. A gyűrűket egyszerűen imádom.

Hozzátok melyik szett áll közelebb?

Puszi, Asu

6 megjegyzés:

 1. Jaj, gyönyörű ez a ruha, nekem a baloldali kiegészítőkkel jönne be jobban, de magassarkúval, mert nem hordok laposat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kicsit irigyellek, mert én meg magassarkút nem hordok csak ritkán. Pedig úúúgy szeretnék, de nem szeretem mikor furán néznek rám az emberek..

   Törlés
 2. Nagyon csinosak! Hozzám az 1-es kicsit közelebb áll, ritkán veszem rá magam a magassarkúra, főleg nyáron teszem el őket a szekrény mélyére. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is a laposabb cipőket szeretem jobban hordani :)

   Törlés