2014. június 11.

Ruhadarabok nyárra | Szoknyák + Outfit ötletek

Sziasztok!

Ruhadarabok nyárra


Elérkeztünk az utolsó részhez ebből a sorozatból, ami a szoknyákról szól. Ismét összeszedtem néhány olyan szoknyát, ami nyáron most nagyon menőnek számít. :)
Tegnap futottam egy kört az Árkádban, megnéztem, hogy milyen a kínálat a szoknyák és rövidnadrágok terén. Nem vettem semmit, mert annyira nem tetszett egyik sem, ami meg igen abból nem volt a méretemből. A tapasztalataim alapján - azon kívül, hogy kifosztják a boltokat - rengeteg a maxi szoknya, a skater és a mini szoknya. Ilyen térd alá érő darabokat nem igen látni, úgy néz ki az is majd csak jövőre fog eljutni hozzánk.
A szoknyák terén is ugyanazokat tudom elmondani, mint körülbelül a többi ruhadarabnál. Hódítanak a virágos, törzsi mintás, csíkos, csipke szoknyák is.
Ismét a H&M honlapját hívtam segítségül, hogy kiválasszak néhány szoknyát. A kicsi szoknyákra kattintva a honlapra visz el titeket.


H&M Skirts for summer

Outfit ötletek Pinterest-ről (Igazából rengeteg van, szóval igyekeztem tényleg csak néhányat beszúrni a blogra.)


Imádom a Style and Blog-os Panni szürke felvágott szoknyáját. Ez egy Romwe darab (ha jól emlékszem), de sajnos már nem kapható náluk, pedig ezt tuti megvettem volna.


 Tavalyi két kedvenc szoknyás outfitem.

A sorozat többi része:
1. Ruhadarabok nyárra | Romper, avagy overáll
2. Ruhadarabok nyárra | Kimono
3. Ruhadarabok nyárra | Crop top
4. Ruhadarabok nyárra | Ruhák + Tippek a H&M kínálatából
5. Ruhadarabok nyárra | Rövidnadrágok + tippek

Remélem, hogy tetszett ez a kis sorozat, és máskor is szívesen láttok majd hasonlóakat. :)

Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése