2014. június 7.

Ebay kívánságlista

Sziasztok!Az elmúlt 1 hónapban igyekeztem kevesebbet vásárolni, hogy spóroljak egy kicsit, ezért elég sokat nézegettem az Ebay-t és persze gyarapodott ezáltal a kívánságlistám is. Ennek néhány darabját szeretném megmutatni. 

1. Óra $5.99 (kb. 1400Ft)
Az utóbbi időben rendszeresen hordok órát, és már annyira megszoktam, hogy hiányzik, ha nincs rajtam. Az előző ebay-ről rendelt órámnak sajnos megy szét a szíja, ezért is jó lenne egy másik. Ennek ilyen gumis szíja van, így lehet, hogy tovább bírná. Több színben is van. Nekem ez a kettő tetszik.


 2. Kicsi lyukasztó $1.14 (kb. 280Ft)
Annyira cuki mintákat lehet lyukasztani ezekkel a mini lyukasztókkal, ráadásul az áruk is nagyon barátságos. Kedvencem a virágmintás és a tappancsos.

 3. Gyűrűszett 1$ (kb. 230Ft)
Nagyon rá vagyok kattanva ezere az ujjperc gyűrűkre, és a szett nagyon cuki szerintem.


 4. Nyaklánc $3.34 (kb. 800Ft)
Imádom ezt a két színt együtt, szerintem nagyon jól néznek ki. Igazán nyárias darab ez a nyaklánc.

5. Magas-derekú rövidnaci $10.75 (kb. 2500Ft)
Nagyon tetszenek ezek a magas-derekú rövidnacik. Ez nagyon jó árban van, ráadásul tetszik, hogy ennyire egyszerű.

6. Fehér laza top $3.79 (kb. 900Ft)
Ez a laza top is egy szuper darabnak tűnik a képek alapján. Strandra egy alapdarab. Viszont tartok attól, hogy élőben nem olyan, mint a képen.


7. Kimono felső GBP 7.68 (kb. 3100Ft)
Nagyon tetszenek nekem ezek a kimono-nak nevezett felsők. Amúgy is közel áll a szívemhez Japán, és ezek a felsők is. Örülök, hogy egyre több helyen lehet kapni őket, viszont a boltban 5-6 ezer ft-ért árulják őket.


8. Chiffon top AU $6.66 (kb 1500ft)
Nagyon tetszik ez a top, szerintem nagyon aranyos. Szoknyával és rövidnacival is hordható. Több színben is van, de nekem ez tetszik a legjobban. Amit sajnálom, hogy chiffon anyagból van, amiért nem igazán rajongok, így valószínű csak a kívánságlistámon fogom nézegetni.


Ennyi lett volna a jelenlegi kívánságlistám. Sok olyan ruha van, ami tetszik, de sajnos a képek csalókák és a legtöbb nem is hasonlít a képe láthatóakra, ezért általában csak a kívánságlistámon vannak rajta, de ritkán adom a fejem ruhák rendelésére. Esetleg ezek közül valamelyiket rendeltétek már meg? 

Puszi, Asu

10 megjegyzés:

 1. Aaaa azok a lyukasztók :D Épp ma költöttem el konkrétan az összes ebay-re szánt félretett pénzecském, de azért 1-2 lyukasztóra még futná, odavagyok mindenért, ami kreatív. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem is nagyon cukik, és olcsók is, itthon drágábban láttam csak.

   Törlés
 2. Én is pont ma írtam egy kívánságlistát :D A gyűrű meg a naci nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kívánságlistából sosem elég :D

   Törlés
 3. olyan lyukasztó kell*-*
  A kimonók idén nagy kedvenceim, egy youtube videó alapján gyártottam magamnak párat és azóta imádom őket.:D:P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is nagyon szeretnék csinálni, van is egy anyagom hozzá, a szabásmintája sem nehéz, már csak le kellene ülni és megcsinálni. :)

   Törlés
 4. A kimonó a boltban is 100% műszál? Nem a legpraktikusabb anyag nyárra...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos általában ott is ilyesmi anyagból van. Most előszeretettel hasznaljak a chiffon nevű anyagokat, ami elég műszálas, meg egyéb ilyen kevert anyagokat. Lehet találni pamutosabbat is, de eddig ilyen műszálasakkal találkoztam jobban.

   Törlés
  2. Tulajdonképpen az ilyen kimonóknak selyemből kéne lenniük, nem pamutból.
   A chiffon (vagy sifon) egyébként nem egy anyag, hanem egy szövetfajta, nemcsak műszálas verziója van, hanem pl selyemből is lehet(ne). Bár az Ebay-es eladók hajlamosak a műszálasat is selyemként árulni...

   Törlés
  3. Igen, selyemből készülnek eredetileg, de a boltokban általában nem abból vannak. Sajnos az Ebay-es ruháknak általában nagyon rossz a minőségük, persze akad kivétel.

   Törlés