2014. május 17.

TESZT | Alverde All in One szempillaspirál

Sziasztok!

Ezt a szempillaspirált még húgomtól kaptam névnapomra. Mivel nem volt ötlete, hogy mit vegyen nekem, engem meg egyre jobban érdekelnek az Alverde termékei, ezért egy spirált kértem. Eredetileg az Alverde új eye catcher szempillaspirálját szerettem volna, de se híre, se hamva a DM-ekben, pedig elvileg tavasz környékén jelennek meg. Ennek hiányában az All in One-ra esett a választásom. 


Az All in One elnevezés azt ígéri, hogy egyszerre, hosszabbít, dúsít és göndörít is. Ritka, sőt talán nincs is olyan spirál, ami egyszerre mind a hármat be is tartja. Őszintén szólva nem is vártam tőle túl sokat, csak remélni tudtam, hogy nem fogja összetapasztani a pilláimat.


A keféje hatalmas, és ilyen ívelt formája van, annyi festéket vesz fel amennyi szükséges. Kis szeműeknek egyáltalán nem ajánlom, mert ezzel a nagy kefével könnyű összekenni magunkat, főleg az alsó szempillasor festése közben. A kefe szálainak az anyaga hagy némi kívánnivalót maga után. Nem tudom miből lehet, de ezek a sörték nem hagyományosak, és nem is szilikonból vannak. Én műanyagra tippelek, mert eléggé szúr, ha hozzáérek a bőrömhöz véletlenül vele. 


Itt pedig élesben láthatjátok. Meglepett, hogy egy rétegben ilyen szép természetesen kiemeli a pillákat anélkül, hogy összetapasztaná őket. Nem ad természetellenes hatást, ezért is próbáltam ki több rétegben. A második rétegnél már látható, hogy kicsit tapaszt, de még mindig vállalható.
Tartósságára nincs panaszom. Nekem nem kenődik el, nem pereg le. Kibírta ezt a hülye párás-esős időszakot is. Kíváncsi leszek rá nagy nyári hőségben, hogy fogja bírni. 
Ami hátrány lehet sokaknál, hogy igen erős illata van a terméknek. Nem festék illata van, mint a legtöbb spirálnak, számomra leírhatatlan. Hasonló illata van az Alverde éjszakai koffeines szempillanövesztő szérumjának is. Felvitel után ez az illat már egyáltalán nem érezhető.
Ára: 1200Ft/12ml

Összességében: Ennyi pénzért nem drága. Meglepett ez a spirál az első használatkor, nem számítottam arra, hogy ilyen szépen szétválasztja a pilláimat. Igaz drámai hatást nem ad, de nem baj ha van egy ilyen természetesebb spirálunk is. Engem az illata sem zavar, szerencsére nem irritálja a szememet sem. A nagy kefével is elboldogulok, hála a nagy szemeimnek. Egy valami zavar benne az a kefe sörtéinek az anyaga..az lehetne jobb minőségű is.

Főleg azoknak ajánlom ezt a spirált, akik szeretik a natúr kozmetikumokat, de egy olcsó szempillaspirált keresnek, ami természetesen emeli ki a pillákat.

Nektek, hogy tetszik? Van Alverde spirálotok? 

Puszi, Asu

2 megjegyzés:

 1. Az Alverde termékekre mostanában én is több figyelmet fordítok, bár én drágállom kicsit az árukat. Legalább is egy matt mono-ért teljes áron 1300ft-ot soknak találok.
  Sokszor csak az akciós kosárkát csekkolom. Múlt héten vettem egy korrektorceruzát elég jó, előtte meg egy teljesen matt bordó szemhéjszínt találtam a leárazottak között, az most a kedvenc szemhéjszínem!
  Ez a spirál nagyon szép, brutál pilláid vannak már egy rétegtől szerintem nem is kell még egy réteg!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Van olyan termékük, ami drága, bár a legtöbb az nem olyan drága, ahhoz képest, hogy natúr. Az akciós kosárkát ritkán szoktam nézni, mert nálunk általában bele van nyúlva az összes ilyen termékbe...

   Törlés