2014. május 28.

Ruhadarabok nyárra | Ruhák + tippek a H&M kínálatából

Sziasztok!

Ruhadarabok nyárra

Itt a ruhadarabok nyárra sorozat következő része, ami nem másról szól, mint a ruhákról. Ezen túl sok magyarázni való azt hiszem nincs. Nagyon nagyon alapdarab nyáron, és mindenki meg tudja találni a hozzá legjobban illő darabot. Mivel rengeteg féle ruhát árulnak így a H&M honlapját hívtam segítségül, hogy megnézzem az ottani kínálatot. Nagyon sok ruhájuk van, és a legtöbb nagyon jó árban is van. Egyébként érdekes, mert ma benéztem, de ezek közül 1-2-vel találkoztam csak..Vagy én nem néztem szét eléggé, vagy hozzánk nem jutottak el.


Főleg a képen látható 3 árkategóriában lehet ruhákat találni, de persze vannak drágábbak is. Összeszedtem néhány kedvencet a kínálatból. Ezek közül is legjobban a szürke maxi-ruha, és az ujjatlan virágos ruha a kedvencem.
Idén ismét nagy divat a térd alá érő darabok. Ez főleg azoknak kedvez, akik nem szeretik mutogatni a lábaikat. Az ilyen ruhadarab számukra jó választás lehet, hiszen eleget takarnak, de még sem lehet benne úgy megsülni, mint egy farmerban például. Na meg nem utolsó szempont az sem, hogy a legtöbb munkahelyen nem engednek akármilyen ruhában dolgozni, így egy visszafogottabb darabbal már rögtön két alkalomra is lehet ruhánk.

Személy szerint én nem vagyok egy nagy ruhás, de így a dög meleg nyáron már egyre sűrűbben felveszem, mert nagyon jól szellőznek, és kényelmesek.

Van kedvenc ruhátok? Idén be fogtok szerezni új ruhát?

Puszi, Asu

2 megjegyzés:

  1. Korábbi munkahelyemen szigorú volt a dress kód, így nem nagyon volt alkalmam ilyen ruhát felvenni. Most már azt hordok amit szeretnék ìgy biztos előveszem a meglévőeket, a listádból pedig inspirálódom :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszenek a ruhák, szerintem abszolút nyerő választás a nagy nyári hőségben. :)

      Törlés